- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.353
- 34
Küçük kızım toplamış getirdi dondurucuya atıyorum doldurupBugün çiçek dolması mi yapcan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Küçük kızım toplamış getirdi dondurucuya atıyorum doldurupBugün çiçek dolması mi yapcan
Hayırdır inşallah sorunlu bir taşınma değildir umarımBenim işler karıştı. Taşınma ihtimalim var kesinleşirse ve benim elim gitmiyor evi detaylı temizlemeye. yeni bahanem
Yok sorunlu değil aslında iyi olacak kesinlesirse bakalım.Hayırdır inşallah sorunlu bir taşınma değildir umarım
Iyi o zaman hayırlısı olsunYok sorunlu değil aslında iyi olacak kesinlesirse bakalım.
Evi toparladım sabah bol bol dinlendim valla bisi yapmadım. Çocukları babaları havuza götürdü geldiler yemek yedirdim Duş aldırdım kirlileri yıkadım astım
Banyoyu temizledim sildim. Yatmaya devam
Vallahi gelirdim ablam yakın olsaydık.Ohhh ohhh sefan olsun loramm ayıp amaaa hiç demiyorsunuz ki çalışan ablalarımıza gidip yardım edelim
şimdi oturdum tek tek yazamıycam yoruldum
Topla süpür sil çamaşır ütü yemek....
Vallahi gelirdim ablam yakın olsaydık.
ama ben çok konustururdum seni bidaha çağırmazdın ellerine sağlık bide kahve icmissindir
Aklıma Ssevincli geldi etiketi görürse gelir... siz ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuzE bende konuşurdum işler kalırdı kahve içtim ama kesmedi yatsı namazdan sonra duble kahve içeceğim
İyi devam edebilmiş uyumayaEki Görüntüle 3286274 düşüp öylece uyumuş böyle uyandı
Bocek gibi her turlu uyur oİyi devam edebilmiş uyumaya