golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Ay ne güzel benimki en ufak şeyde uyanıyor çok sinir bozucuBocek gibi her turlu uyur o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ne güzel benimki en ufak şeyde uyanıyor çok sinir bozucuBocek gibi her turlu uyur o
yakın, ayrı iki şehirdeyizAklıma Ssevincli geldi etiketi görürse gelir... siz ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz
Kız nasıl utuledin vallahi tebriklerSalonu, mutfağı ve koridoru süpürdüm
Koltuk örtüleri yıkanmıştı onları serdim
Yastık kılıflarını değiştirdim
Mutfağın camını sildim
Salonun ve mutfağın güneşliklerini makinaya attım
Perdeleri ütüledim (4) tane
Bulaşık makinasını boşalttım
Mutfağı topladım
Şimdilik bu kadar
Ay ne şeker çocuk belli munzur bir şey buEki Görüntüle 3286274 düşüp öylece uyumuş böyle uyandı
Yay burcu ziyadesiyle keyiflidirAy ne şeker çocuk belli munzur bir şey bu
Evet ya haberlerde gördüm herkes yüklenince klimalara birde yastıkla rüzgar yaptırıyorum çocuklara elektriksiz masrafsızSelamlar kızlar
Dün çook sıcaktı hissedilen asfalt yola yakın yerde 55,60 derece Basra sıcaklıklarıymış bizim burayı vuran.
Üzerine trafolar patlamış elektrik kabloları erimiş diyorlar elektrikler kesildi az kala şehit gidiyorduk
Akşama vardı neyseki ablamın evinde gece de yokmuş.
Bugün de sıcaklık tavan yapacakmış beş gün sürecek deniyor Allah yardımcımız olsun.
Evi derledim topladım bebişi yıkadım uyuttum.
Balkonda kaktüsüm düşmüş onun saksıyı değiştirdim saksı küçük gelmeye başladı ağırlık yapıyor düşüyor sanırım.
Ellerime diken battı onları cımbızla ayıkladım çiçekleri suladım.
Kısır yapacağım akşama inş.
Yay eyidirYay burcu ziyadesiyle keyiflidir
Sen yay misin supurgem ona göre yorum yapayımYay eyidir
Evet tahmin ettim uzak diye düşünmüştüm yinede yakınmış sevindim sizin adınızayakın, ayrı iki şehirdeyiz
Benim oğlanda bazen bana yapıyor kıyamam diyorum yapma yoruldun ben de anneme kıyamam diyoEvet ya haberlerde gördüm herkes yüklenince klimalara birde yastıkla rüzgar yaptırıyorum çocuklara elektriksiz masrafsız
Gönüller bir olunca uzaklığın önemi yok bence dimii canım kardeşimmm Ssevincli mmmm nerdesinnn topikten özlendinEvet tahmin ettim uzak diye düşünmüştüm yinede yakınmış sevindim sizin adınıza
Ha o zaman yay iyidir fazla eğlenceliler sadece
Hele jes karşim biliyorsun oturma uzuvu kesmeden duramazHa o zaman yay iyidir fazla eğlenceliler sadece
Bilirem bilir ne çektik gddhdksHele jes karşim biliyorsun oturma uzuvu kesmeden duramaz
24 saat dolmadan gelebildimAklıma Ssevincli geldi etiketi görürse gelir... siz ayrı şehirlerde mi yaşıyorsunuz