- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimize İnşAllah bonusum İnşAllah daha iyisindir şimdiBen de öyleydim limonsuz Allah ferahlık versin canım ❤
İyi yapmışsın canım. Uzadıkça uzar mesele.Bugün çok saçma bi sebepten eşimle tartıştık. O sinirle kalktım çocukların odasını temizledim. Yanında kalsam olay büyüyecek araya başka konular girecek biliyorum. Trip atıp konuyu uzatan erkekle çok zor
Ben tartisinca falan asla iş yapamazdım. Elim kolum dökülür kalkmaz seninki iyi aslında:)En azından bi oda bitmiş oldu .
Bi de ben o sinirle hem temizliyorum hem de içimden sanki karşımda o varmış gibi konuşmaya devam ediyorum. Böyle yapınca da sinirim geçmiş oluyor. Sanki konuşup sorunu halletmişiz gibi oluyorum.
Ben hiç küs kalamam ya ruhum daralıyor o yüzden çoğu zaman alttan alıyorum. Ama bu her zaman iyi değil tabi. Alışıyor bu şekilde de.İyi yapmışsın canım. Uzadıkça uzar mesele.
Yok bi eşimle tartışınca bi de misafir geleceğini öğrenince güzel iş yaparımBen tartisinca falan asla iş yapamazdım. Elim kolum dökülür kalkmaz seninki iyi aslında:)
Bende hic kus kalamam. Aslında güzel bir haslet ama suistimal ediliyorsun işteBen hiç küs kalamam ya ruhum daralıyor o yüzden çoğu zaman alttan alıyorum. Ama bu her zaman iyi değil tabi. Alışıyor bu şekilde de.
Yok bi eşimle tartışınca bi de misafir geleceğini öğrenince güzel iş yaparım
Ah ah sorma ya. Bunu geç farkettim ve şimdi değiştiremiyorum. En azından kocama belli etmeseymişim iyiymiş .Bende hic kus kalamam. Aslında güzel bir haslet ama suistimal ediliyorsun işte
Bende tam onu yazacaktım bende aynıBen tartisinca falan asla iş yapamazdım. Elim kolum dökülür kalkmaz seninki iyi aslında:)
Sonra daha çok sinir sebebi tabiBende tam onu yazacaktım bende aynı
Halletmedin limonsuz biliyon dimi yavrimuEn azından bi oda bitmiş oldu .
Bi de ben o sinirle hem temizliyorum hem de içimden sanki karşımda o varmış gibi konuşmaya devam ediyorum. Böyle yapınca da sinirim geçmiş oluyor. Sanki konuşup sorunu halletmişiz gibi oluyorum.
Bende hic kus kalamam. Aslında güzel bir haslet ama suistimal ediliyorsun işte
Amin hepimize İnşAllah bonusum İnşAllah daha iyisindir şimdi
Ben hiç küs kalamam ya ruhum daralıyor o yüzden çoğu zaman alttan alıyorum. Ama bu her zaman iyi değil tabi. Alışıyor bu şekilde de.
Yok bi eşimle tartışınca bi de misafir geleceğini öğrenince güzel iş yaparım
Çok haklısın canım. Bi de geldi mi üst üste geliyor sankiİyiyim napim iyi olmayıp limonsuz sanki bizim evde hiç sorun yokmuş gibi bir de aile içinde olunca yorucu oluyor tabi.
Ne yapalım insanın olduğu yerde elbet sorun olacak önenli olan bağları koparmayıp tatlıya bağlamak
Biliyorum tabi bilmez miyim ama ben kendi kendime eşimle konuşur gibi yapınca kendimi haklı çıkarıyorum . Böylece içim soğuyor demek kiHalletmedin limonsuz biliyon dimi yavrimu
Hem de ne güzel olur var ya kaç gibi başlarızİyi akşamlar ❤
Yarına deli dehşet bir maraton yapsak mı?