- 13 Aralık 2018
- 5.854
- 22.995
Amin sagol canim benimAllah kavuştursun eşinle canım
Anneannene de Allahtan şifa dilerim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin sagol canim benimAllah kavuştursun eşinle canım
Anneannene de Allahtan şifa dilerim.
Sagol canim benim❤❤çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah canımHayırlı cumalar kizlar
Esimi dün gece yolcu ettim.sehirdısina göreve gitti.yahu daha denize girmedim
Her yaz gidiyor pöpfff
Anneannem yoğunbakimda durumu kötü.bende adanaya gidiyorum.su an trendeyim
Felaket bi sıcak var öyle böyle diil.
Zaten ananemin durumu böyle olmasa evden cıkmazdım.evde hazirlanana kadar suyum çıktı. Tam evden cikarken klimayi kapattim.
Evi toparladim mutfagi süpürdüm
Wcyi yikadim .
Allah dışarda calısanlara yardim etsin
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallahHayırlı cumalar kizlar
Her yaz gidiyor pöpfff
Zaten ananemin durumu böyle olmasa evden cıkmazdım.evde hazirlanana kadar suyum çıktı. Tam evden cikarken klimayi kapattim.
Wcyi yikadim .
Allah şifa versin canım.Allah kavuştursun eşinle deHayırlı cumalar kizlar
Her yaz gidiyor pöpfff
Wcyi yikadim .
Neden karışıyor benim düzenlidir eşimi de tembihledim düzgün al diyeben kıyafet dolaplarının içini bir türlü düzenli tutamıyorum,yapıldığı ilk 3-4 gün sadece. bu konuda bir fikriniz tüyonuz var mı?
En alttaki tişörtü alırken hepsiii devriliyor,yada düzgün yerleştirilmiyor vsNeden karışıyor benim düzenlidir eşimi de tembihledim düzgün al diye
Dikkat etmek gerek dediğim gibi alırken. Ben kendim zaten en alttan da alacak olsam düzgünce kaldırıp alırım eşimi de o şekilde tembihledim. Yani bu sizin elinizde olan bir şeyEn alttaki tişörtü alırken hepsiii devriliyor,yada düzgün yerleştirilmiyor vs
Ben eşime dolabı yasakladım, çünkü o bozuyor sürekli. Ne giyecekse ben veriyorumben kıyafet dolaplarının içini bir türlü düzenli tutamıyorum,yapıldığı ilk 3-4 gün sadece. bu konuda bir fikriniz tüyonuz var mı?
Geçmiş olsun canımHayırlı cumalar kizlar
Her yaz gidiyor pöpfff
Wcyi yikadim .
Ne kadar tembihleyip tehditlerde savursam boş yine aynı çareyi her çamaşır yerleştirdiğimde düzenlemekle buldum.Neden karışıyor benim düzenlidir eşimi de tembihledim düzgün al diye
Ahahahah ay erkekler klasik benimki de öyleydi de diyorum alttan çekme kaldır al alıştı artıkNe kadar tembihleyip tehditlerde savursam boş yine aynı çareyi her çamaşır yerleştirdiğimde düzenlemekle buldum.
Genel olarak düzenlidir elim alıştı çünkü bizimkiler düzenlidir eşimin bölümü hariç orayı da sık sık düzenliyorum
Hoş geldin hemşirem tamire mi gitti telin?Selamm canlarım, telefonum geldi sonunda, Nego ödevlere başladimi artık