Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsunAnneannem vefat etti
İsıklar icinde uyusun insallah
Merhaba,ben kıyafet dolaplarının içini bir türlü düzenli tutamıyorum,yapıldığı ilk 3-4 gün sadece. bu konuda bir fikriniz tüyonuz var mı?
Yüksek yüksek puanlar alıp hayırlısı ile en güzel yere yerleşirsiniz umarımCanlar biz yarın kpss ye gireceğiz kardeşimle. Bizimm için dua eder misiniz
Ederim canım Allah işinizi rast getirsin kolaylaştırsın Muradınıza erdirsin inşallahCanlar biz yarın kpss ye gireceğiz kardeşimle. Bizimm için dua eder misiniz
Allah rahmet eylesin canım.Sizlere sabırlar versin, başınız sağolsunAnneannem vefat etti
İsıklar icinde uyusun insallah
Sana da kardeşine de Rabbim kolaylık versin fesleğenimm inşallah çok güzel bir puan alırsınız dualarımızdasınCanlar biz yarın kpss ye gireceğiz kardeşimle. Bizimm için dua eder misiniz
Yüksek yüksek puanlar alıp hayırlısı ile en güzel yere yerleşirsiniz umarım
Ederim canım Allah işinizi rast getirsin kolaylaştırsın Muradınıza erdirsin inşallah
Amiinn. Allah razı olsun kızlarSana da kardeşine de Rabbim kolaylık versin fesleğenimm inşallah çok güzel bir puan alırsınız dualarımızdasın
Gölgecim bu sefer çok güzel bir sonuçla çıkarsın inşallah kendine güven emin bir şekilde gir ❤Amiinn. Allah razı olsun kızlar
Sende mi giricen?golgefeslegeni cano bana tarihte 3 soru bankası üzerinden gittim demiştin ya. Konu bitince 3 ünü birden mi çözdün yoksa ilerisi için 1 tanesini falan ayırdın mı?
Seneye inşallah Bonuscan. Başladık bakalım çalışmayaSende mi giricen?
Seneye inşallah Bonuscan. Başladık bakalım çalışmaya
Ay inşallah yaaa. Yks ye bu sene girmek vardı aslında konular eksiltildi falan daha kolay olurduBol zaman var inş güzel hazırlanırsın.
Ben de belki YKS
Çook teşekkür ederimm Bonusummaminn aminn lüle saçlımm güzel olur inşAllahTiniminimavihanim tinnoş hayırlı olsun şimdiden tedavin ❤
Zahmetli bir süreç Allah maddi manevi kolaylığını versin inşallah ❤