- 1 Aralık 2021
- 12.016
- 40.261
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yasadıklarina uzüldümSorun çıkardı şimdiden bakalım kardeşim kendisi bilir yengemin abisinin evi de var artık tercihi ona bırakacağız.
Bonuscan anneme bi krem aldık beli çok fenaydı iyi geldi istersen sende bi bak araştır.İyi öğlenler ❤
Hangi bonusumun kafasıyla işler bitti demişim onu diyen ağzıma kürekle vursunlar
Bitmiyor yazın iş daha çok oluyor. Bir de belim rahatsız dışarı işlerinden içeri fırsat kalmıyor yorulunca.
Kısım kısım bitecek inşallah
Haklısınız aslında ama kv nin tavırları bana genelde annemler de aynı şekilde istemedi ama kardeşim olur dedi nişanlısı da aynı şekilde amacımız belli bir yer olana kadar burada dursunlardı yengem burada oturmuyor sen oradasin benim için daha iyi olur demişlerdi.Canim yasadıklarina uzüldüm
Esin pasif olmasının ne demek oldugunu iyi bilirim insan kendi kendini yiyor.ama sana tavsiyem yanlis anlamadiysam kardesini alt kata gelmesini istiyorsun ama zaten sen orda yani o evde cok mutlu degilsin kayinvalidenden dolayi ,senin yerinde olsam kardesimin oraya gelmesini istemem.
Hem sorun çıkaracakları belli,hem senin bile ordan tasinmak istedigin bi yer.
Bu tarz insanlardaan iyilik beklemiceksin.
Bende onceden bazi akrabalarimdan insanlik bekliyordum üzüluyordum kirıliyordum.simdi görüşmuyorum umursamiyorum.
Ne hallari varsa görsünler..
Gereksiz kalabaliga hic tahamulum yok.
Dikkate aldım canım şimdi daha sakinim annem geldi benle oturaklı düşün sakin kal dedi.Teneffus Zili Yazdıkların üzücü canım.
Ama arkadaşlardan gelen tavsiyeleri de dikkate al ve fevri kararlar verme. Özellikle karı koca ilişkinizde.
Benim eşim de ailesi ile problemlidir.
Ve onlarla görüşme nedenimiz tamamen Allah rızasıdır. Gerçi bize zararları yok. Senin yaşadıkların çok çok daha zor ama o kısmen anlayabiliyorum yine de.
Pasif koca zor.
O pasifse sen biraz daha aktif ol o halde
Sen ezdirme kendini.
O da tavrını ona göre belirler.
Yoluna girer inşallah
Konu çok farklı kuzum çok ilgilendiren birşey bu yüzden bu kadar üzüldüm inan eften püften birşeye benzemiyor ailem çok haklısın diyor.Teneffus Zili kendini yıpratan çabalayan taraf olmak çok zor artık çok dolmuşsun belli ki biraz akışına bırak seni mutlu edecek şeyler le ilgilen
Sweetcim zam geldi mi sürücü kurslarına kız kardeşim, dayım, yengemi 5,500 e yazdık 15 ders sanırım.Bonuscan anneme bi krem aldık beli çok fenaydı iyi geldi istersen sende bi bak araştır.
Ukko Cosmetics Aksöğüt Ekstraktlı Masaj Kremi 100 ML Fiyatları ve Özellikleri
Ukko Cosmetics Aksöğüt Ekstraktlı Masaj Kremi 100 ML en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
BenOy dilleren ölim derdi annanem şu şekil başka kim yazıyor Efser ❤
Her il kendine göre zam yapıyor canım bizimkiler 10 Mayısta yaptılar zammı. 5700 den 7500 e çıkardılar kurs ücretini. Ama bu aralar çoğu il zam yapmaya başladılar. 15 ders dediğin direksiyon mu? Normalde 14 ders verilir. 1 ders fazladan verceklerdirSweetcim zam geldi mi sürücü kurslarına kız kardeşim, dayım, yengemi 5,500 e yazdık 15 ders sanırım.
Geçmiş olsun bonusİyi öğlenler ❤
Hangi bonusumun kafasıyla işler bitti demişim onu diyen ağzıma kürekle vursunlar
Bitmiyor yazın iş daha çok oluyor. Bir de belim rahatsız dışarı işlerinden içeri fırsat kalmıyor yorulunca.
Kısım kısım bitecek inşallah
Ohhhh mis gibi olmuştur ellerine sağlıkGeçmiş olsun bonus
Mutfak bitti ama ben de bittim
Buzdolabı, petek ve aspiratör de tamam, dolapları ve çekmeceleri de bitirdim, prizler ve mutfak ahizesi de tamam, kapısını da siliverdim çıkarken, silinmedik yer kalmadı çok şükür. En son yerleri de bezle çiteleye çiteleye sildim bitirdim. Yağ koyduğumuz dolabın örtüsünü kaldırmıştım, o dolap ne hale gelmiş, bitirdi beni silerken insan görmüyor demek ki bir yerden sonra o lekeyi, ya da ben buna inanmak istiyorum…
Bu anı ölümsüzleştirmek için fotoğrafını çektim mutfağın saklıyorum
14'te olabilir evet direksiyon dersleri, zam gelmiş ama yardımcı olundu sanırım.Adana her yönden daha uygun bir şehir niye bilmiyorum Ben bura büyükşehir daha pahalı diye düşünmüştüm sizin oraya göre.Her il kendine göre zam yapıyor canım bizimkiler 10 Mayısta yaptılar zammı. 5700 den 7500 e çıkardılar kurs ücretini. Ama bu aralar çoğu il zam yapmaya başladılar. 15 ders dediğin direksiyon mu? Normalde 14 ders verilir. 1 ders fazladan verceklerdir