- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.415
- 32
Tiniminimavihanim iyi ki dogmussun gonlundeki hersey bir an once olsunhayirli uzun ömürler versin Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şaşırdım. Ama şöyle bir şey var bizim ilde tüm kurslar ortak fiyat. Adanada da belki yüksek olan yerler vardır diye düşünüyorum. Öyle olunca rekabet oluyor fiyatı bazıları çok düşürüyor14'te olabilir evet direksiyon dersleri, zam gelmiş ama yardımcı olundu sanırım.Adana her yönden daha uygun bir şehir niye bilmiyorum Ben bura büyükşehir daha pahalı diye düşünmüştüm sizin oraya göre.
Yeterli miktarda içsinler ben günde en az 10 kupa bardak içiyorum yetmiyorİstedikleri kadar versem tabi yetmez vermiyorum tabiki.
Sen napıyosun penyez iyi misin?
Yeterli miktarda içsinler ben günde en az 10 kupa bardak içiyorum yetmiyor
İyiyim çok şükür çalışmaya devam bir yaramazlık yok bonusum. Evin boya oldu ışıl ışıldır her yer güle güle kirletin
O kadar çok var ki her yıl bir tane kurs açılıyordur belki de 7 bin diye biliyorum ama bizim için indirim yapıldı 5 kişi gitmiş olduk .Bende şaşırdım. Ama şöyle bir şey var bizim ilde tüm kurslar ortak fiyat. Adanada da belki yüksek olan yerler vardır diye düşünüyorum. Öyle olunca rekabet oluyor fiyatı bazıları çok düşürüyor
Çok tatlişler..
Dün benim de içime bi Erzurumlu kaçtı galiba çay aşeriyordum resmen bi demlik içesim vardı sabah bol bol içtim.Kızlarım Erzurumlu olduklarını farkettiler bir de bunların çayı çıktı başıma ayyyyy
Pamuğummmm çok teşekkür ederiimm. bende çokça sarıldımmmm ve pastan çook güzel olmuşTiniminimavihanim tinnosummmm canım benim doğum günün kutlu olsun kocamannnn sarıldım ve öptümmmmm
pastayı ben yaptım farz et ve üfle
Pakette de sağlık huzur mutluluk sevgi para şans ne ararsan hepsi var
Lorammmm teşekkür ederiiimm aminn aminnn çiçeğimTiniminimavihanim iyi ki dogmussun gonlundeki hersey bir an once olsunhayirli uzun ömürler versin Rabbim
Sivitimmmmm teşekkür ederimm balımmmmTiniminimavihanim tinnoşum doğum günün kutlu olsun canım benim
Oyy bütün kalbimle aminn aminnnnteşekkür ederimmm çiçeğimmmTiniminimavihanim yeni gördüm canım iyi ki doğmuşsun hayırlı,bebişli bir yıl olsun senin için inş.
Eş kişisinin kayvesini verdimBugün napcan maraton falan edek mi
Yazın Aslında günler bereketli çok iş çıkar diye düşünüyorsun ama eridiğin için yayılıp duruyosunDuvarlar ışıl da yerler öyle değil süpürüyorum arkamı dönüyorum yine dökülmüş. Yazın temizlik çok yorucu ciddi yorucu
Ayy Bonus benim kızlar da çay içmeye başladı bir süredir.Kızlarım Erzurumlu olduklarını farkettiler bir de bunların çayı çıktı başıma ayyyyy
Yemeğimi yiyim geliyorum