- 18 Haziran 2023
- 68
- 257
Sağol canım sana daHadi Kolay gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sana daHadi Kolay gelsin
Dün de benim şiddetli baş ağrım vardı ya sıcaklardan mı neyseTünaydın hanımlar,
Dün 3 saat tv ünitesini takmakla uğraştık artık çocuğu uyutur uyutmaz ben de uyumuşum. Sabahtan beri hiçbir şey yapmadım, oğlan huysuz benim de migrenim tuttu, nereden başlayacağım bilmiyorum. Evi topla topla sanki elini sürmemişsin gibi oluyor anlamıyorum
Evet yaa duydum geçmiş olsun size deSweet çocuklarda el ayak ağız hastalığı salgını varmış dikkat edin. Biz yakalandık malesef
Soğuk süt iyi geliyor 1 2 yudumSlm kizlar.hastalandıgımdan beri hala toparlanamadim.mide ağrısı var öf kivrandırıyor.pazartesiye randevu aldim bakalim insallah bi çözüm bulunur.
Sabah yataklari topladim
Koltuk ortüleri duzenledim
Bul.mak.bosalttim
Kahvalti hazirladim yaptik
Mutfagi topladim
Ön balkon,mutfak ,salon,antre ve banyoyu süpurdüm.
Dusa girdim kizim konsolun tozunu aldı.
Tavuk dogradim soslayip dolaba attim aksama fırına girecek.
Uzaniyorum öyle mideme carsaf sardim
Bi deneyim canim sagolSoğuk süt iyi geliyor 1 2 yudum
Hiç bilmiyorum ki Ankara aşırı sıcak gerçekten oturduğum yerde terliyorum resmenDün de benim şiddetli baş ağrım vardı ya sıcaklardan mı neyse
Bende Kırıkkaledeyim aynı burada öyle fena sıcakHiç bilmiyorum ki Ankara aşırı sıcak gerçekten oturduğum yerde terliyorum resmen
Çok geçmiş olsun fesleğen. İnşallah en kısa sürede iyileşir oğlun.Sweet çocuklarda el ayak ağız hastalığı salgını varmış dikkat edin. Biz yakalandık malesef
Geçmiş olsun canımSlm kizlar.hastalandıgımdan beri hala toparlanamadim.mide ağrısı var öf kivrandırıyor.pazartesiye randevu aldim bakalim insallah bi çözüm bulunur.
Sabah yataklari topladim
Koltuk ortüleri duzenledim
Bul.mak.bosalttim
Kahvalti hazirladim yaptik
Mutfagi topladim
Ön balkon,mutfak ,salon,antre ve banyoyu süpurdüm.
Dusa girdim kizim konsolun tozunu aldı.
Tavuk dogradim soslayip dolaba attim aksama fırına girecek.
Uzaniyorum öyle mideme carsaf sardim
Geçmiş olsun canımEvet canım uzun zaman oldu. Rahatsızım iki gündür gitmedim yaz okuluydu bu hafta son zaten salladım
Teşekkür ederim düşündüğün için. Evet kan tahliline ve diğer sonuçlara göre acil ameliyat denmedi, risklerine göre analiz edip şimdilik beklemedeyim Negocum.paeneperfectus sonuçların çıktı mı?
Evet yaa duydum geçmiş olsun size de
Çok geçmiş olsun fesleğen. İnşallah en kısa sürede iyileşir oğlun.
Sağolun kızlar. Mimesis atlattık çok şükür
Ben de yarin gidiyorum tatile. Erzurum dan çıkasım yokErzurum un serininden İzmir in sıcağına geçiş yaptım
Sagol canim sanada gecmis olsun