Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün napcan maraton falan edek miMutfağım az biraz şekilendi çok şükkür
Oy oyyy çaydanlık yetmez semaver ile demlenir artık çaylarKızlarım Erzurumlu olduklarını farkettiler bir de bunların çayı çıktı başıma ayyyyy
İstedikleri kadar versem tabi yetmez vermiyorum tabiki.Oy oyyy çaydanlık yetmez semaver ile demlenir artık çaylar
Hahahahaha kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışız ❤
Bütün tomurcukları hep birden açsın istedim gözüne baktım durdum şu leşin toplam 9 tane tomurcuk var ne muhteşem olur dedim ama leşliginj yaptı ikisi birden açtı
Bonus darısı başına
Eki Görüntüle 3272216
Demi bide o varMaşallah sırayla açarsa hep çiçekli oluyor birden hepsi açınca birden de biterdi
Çiçeklikler olmuyor ölçü küçük lazım metal paslanır ahşap lazım yağladın mı yağmur bişey yapmıyor onlarda bu ölçüde yok.Hahahahaha kalp kalbe karşıymış aynı anda yazmışız ❤
Ya ne güzel büyümüş yakut kolyesibenimde az buçuk büyüdü
Maşallah ya inan benide böyle bir şey yapicam.galiba kışa bir çiçeklik şart
Kaçak kat çıkmak lazim
Aaaa evet bak iyi fikir ben baktım hepsiburadaya baya da pahalıÇiçeklikler olmuyor ölçü küçük lazım metal paslanır ahşap lazım yağladın mı yağmur bişey yapmıyor onlarda bu ölçüde yok.
Plastik banyo rafı aldım bende baya sağlam plastiği
Ya evet valla ne güzel olurdu her yer çiçek gün kaktüs sukulent ne olucak bu halimiz BonuscumMssPARE burda olsan bahçene gelirdim valla sera niyetine ❤
Aaaa evet bak iyi fikir ben baktım hepsiburadaya baya da pahalı
Bonus ne yapcam biliyomusun geçen burda çiçek alicam demistim ya önün adı aşkın gözyaslariymis ondan baktım seracida cumartesi gelicek dedi oraya gidersem bakalım neler alicam⚘