- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Keşke olsaydı ya bu kadar gitmeli gelmeli kalmalı özellikle çocuklarla yoğun ve yorucu olmazdı belki de bu kadarÇevren aynı mahallede olmadığından sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke olsaydı ya bu kadar gitmeli gelmeli kalmalı özellikle çocuklarla yoğun ve yorucu olmazdı belki de bu kadarÇevren aynı mahallede olmadığından sanırım
yoksa beni beğenmüyosun
Mümkün mü öyle bir şey
Sağolasın ablam şimdi daha iyi yalnız çok hareketli başına bi iş getirmesinden korkuyorum sürekli peşindeyimTeneffus Zili kuzum çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyi mi minik?
Geçmiş olsun noldu görmemişim benSağolasın ablam şimdi daha iyi yalnız çok hareketli başına bi iş getirmesinden korkuyorum sürekli peşindeyim
Benim bi salon kalmıştı bir de mutfak dolapları onları halledeceğim bu hafta. Koltukları da bi silmek istiyorum. Bayramda benim evde olacağız o yüzden yapmam lazım her şeyiPazartesi den sonra nabıyoz?
Çoluk çocuk tombaklı olanlar yaz planlarınız var mı?
Çocuksuz olanlar sizin yaz planınız var mı?
Bayram temizliği olur yaz temizliği olur hep birlikte odak yapabiliriz belki.
Ben bugün yay tarafından kalktımÇayım ortada hala
İşleri bıraktım bi dışarı çıkıcam.Ben bugün yay tarafından kalktım
Kahvaltıyı ister hazırlayın ister hazırlamayın bugün kepenkler kapalı a ha size çay başka bir şey yok dedim
En iyisiİşleri bıraktım bi dışarı çıkıcam.
Yeni kahvaltı yapıyorum dolandım da dolandım yatakta ohTatil pikolojisine girdik geç kalktık