- 11 Nisan 2007
- 83.016
- 481.758
YesAnaaa senin o kadar büyük oğlun mu var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YesAnaaa senin o kadar büyük oğlun mu var
Benim ki çok yoruldum falan diyordu. Bende evde daha zor 1 gün sadece kıza sen bak ben işe gideyim dedim sonra sabahları falan baktı etti Ahsen asla ve asla durmuyor yani hareketli çocuk gördüm ama bu kadarını hiç görmedim her gören hayretler içinde kalıyor. Neyse eşimde ne kadar zor olduğunu anladı 1 2 saat bakınca. Şimdi ağzını açmıyor ben çalışıyorum diyeKızlar sizin eşleriniz de sürekli ben akşama kadar çalışıyorum vs.diye ver yansın ediyor mu
Benim evde yan gel yattığımı düşünüyor sanırım.
Erkeklerden nefret ediyorum cidden
Çok dolmuşum kusura bakmayın.
Maşallah maşallah
Maşallah maşallah
Darısı bizeUnumu baya eledim de eleği asamadım işte.
Daha çok fırın ekmek yemen lazım dermişimDarısı bize
Pff deme. Valla ben çok yoruldum hem ruhen hem bedenen bu kız beni çökerttiDaha çok fırın ekmek yemen lazım dermişim
Valla ben bi dip köşe girişmek istiyorum bayramdan öncePazartesi den sonra nabıyoz?
Çoluk çocuk tombaklı olanlar yaz planlarınız var mı?
Çocuksuz olanlar sizin yaz planınız var mı?
Bayram temizliği olur yaz temizliği olur hep birlikte odak yapabiliriz belki.
Kız daha dur nereye çöktünPff deme. Valla ben çok yoruldum hem ruhen hem bedenen bu kız beni çökertti
Benim kızda çok hareketli çok karıştırıyor ortalığı o elleri her yerdeBenim ki çok yoruldum falan diyordu. Bende evde daha zor 1 gün sadece kıza sen bak ben işe gideyim dedim sonra sabahları falan baktı etti Ahsen asla ve asla durmuyor yani hareketli çocuk gördüm ama bu kadarını hiç görmedim her gören hayretler içinde kalıyor. Neyse eşimde ne kadar zor olduğunu anladı 1 2 saat bakınca. Şimdi ağzını açmıyor ben çalışıyorum diye
Valla bende kendime diyorum ya eskiler kaç çocuk büyütmüş bi dünya işleri varmış köyde falan ben yoruldum vallaKız daha dur nereye çöktün
Tabi canım gerçekten zor ya çocuk bakmak, ev işi vs. Dışardan bakınca basit görünüyor ama hiçte öyle değil. Hele ki çocukla ilgilenmek peşinden koşturmak çok zor. Benim eşim yardımcı olur Allah yukarda ama işte benim işime pek yaramıyor benim kız akşamları erken yatar. Onla ilgilenme konusunda pasif kalıyorBenim kızda çok hareketli çok karıştırıyor ortalığı o elleri her yerde
Evet bakınca bebişe bi kez söyledi o da anladı ama daha çok destek olabilir bence
Korkutmak istemem ama ergenlik çooook zorrValla bende kendime diyorum ya eskiler kaç çocuk büyütmüş bi dünya işleri varmış köyde falan ben yoruldum valla
Tahmin edebiliyorum şimdi bile küçük ergen diyorum. Ya 1 yaşında bildiğin bana atarlanıyor kızıyor büyüyünce düşünemiyorumKorkutmak istemem ama ergenlik çooook zorr
Benim bugün sınav görevim var yine bugünden sonra belki de öğleden sonra jet motorunu takmam lazım Perşembe kayınvalidemler geliyor Cuma beraber benim memlekete gideceğiz kız istemeye nişana ordan da kurban için eşimin köyüne süpürgenin başlar yoğun günleriPazartesi den sonra nabıyoz?
İki ev rasında mekik dokuyoruzPazartesi den sonra nabıyoz?