- 11 Nisan 2007
- 82.989
- 481.637
GeLsin yaa özledik
Yani şu halimize bak daha gelmesin de iyice bok götürsün demek istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GeLsin yaa özledik
İyi akşamlar herkese
Forumu uzaktan uzaktan takip ediyordum uzun zamandır, hayatımı düzene sokmam lazım beni de aranıza alır mısınız
Ben biliyom evi kırklıyoDaha gelmesin o
HosbuldumMerhaba hoş geldiniz
Hosbuldum yok hayır, üyeliksiz anonim takipçiydim sadeceİyi akşamlar hoş geldiniz.
Önceden üyeliğiniz var mıydı?
Hoşgeldin içinde olup da takip etmek daha bir başka oluyor kalıcı ve güzel dostların oluyorHosbuldum
Hosbuldum yok hayır, üyeliksiz anonim takipçiydim sadece
HosgeldinizHosbuldum
Hosbuldum yok hayır, üyeliksiz anonim takipçiydim sadece
Hoşgeldin
Hosbuldum arkadaslarHosgeldiniz
Salonda olduğu zaman çözümü çıktıkları yere silikon sıkarak bulduk biz.Bugün halılarım yıkamadan geldi.tasınacam diye silmemistim fazla yikandiktan sonra.kirlenmisti ama cok güzel yıkamislar valla böyle performans beklemiyordum.
Salon halilarimin yuzde 90ı düz krem oldugu icin en ufak leke belli oluyor.ama bi tane leke kalmamis.helal olsun aldiklari para
Sabah ayni isler
Kahvalti hazirla bul.mak.bosalt
Evi süpürdüm sildim
Wc ve lavoba yikandi
Dus aldim
Namazlar kilindı
Yemek ye mutfak topla.çocuklari asagiya indirdim top oynadik biraz.
Salonumda karinca var .zaten geldim geleli var.onlarla ugraşiyorum
Halıdaki lekelere silikon sandım yaSalonda olduğu zaman çözümü çıktıkları yere silikon sıkarak bulduk biz.
Silokon korkulu rüyamHalıdaki lekelere silikon sandım ya
Halıdaki lekelere silikon sandım ya
Silokon korkulu rüyam
Hali lekesi çıkaran şeyler dikkatimi çekiyor ya ilk bir heyecanlandım sonra karınca olduğunu anladım bi düşününce silikonun halıya ne yapacağınıSilokon korkulu rüyam
Senin nasıl bir fantezi dünyan varÜrkek ceylanımsı hallerin üşüdüysen yiyeyim mi seni karikatürünü getirdi aklıma
Senin nasıl bir fantezi dünyan var
Yaşasan için bir hoş oluverirHali lekesi çıkaran şeyler dikkatimi çekiyor ya ilk bir heyecanlandım sonra karınca olduğunu anladım bi düşününce silikonun halıya ne yapacağını
Oyyy benim Mutfak halisinda da slime belası varBizim oğlan küçükken halıya sıçak silokonu sürüp çıkmayınca makasla tüylerini kesmişdi
Eski halıların tüyleri uzun olyordu kel kel kalıvermişdi