- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımKalkıp iş yapasım yok ama toparlanma gerekiyor Ben bismillah diyip işlere başlayayım.
Nane Limon Kabugu canım doğum günün kutlu olsun hayırlı bir yaş diliyorum evlatlarınla ailenle huzurlu mutlu nice yaşlara inşallah.
Teşekkür ederimNane Limon Kabugu doğum günün kutlu olsun yeni yaşın güzellikler getirsin iyi ki doğmuşsun ❤
Çok sağol tubişimNane Limon Kabugu nice mutlu yıllara sevdiklerinle sağlıklı huzurlu yaşlara
Sağol canım çok teşekkür ederimNane Limon Kabugu doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı mutlu yıllara
Edebiyat mezunuyumMasallah darısı bizlere insallah hangi bölümden mezunsun
Engin hoca güzel de hızına yetişemiyorum onun yaa bi bana mı öyle geliyorBende severim inşallah
Coğrafya engin eraydindan dinlemiştim sevmiştim öğrenmiştim de ama bu yıl benim hocamdan dinlemeyi düşünüyorum dinlediğin hocayı değiştir belki seversin güzel ders
Bizde çay kahve parkta geçti okul sonrasıSelamlar kızlar
Karneler alındı, resmen tatil başladı, hadi bakalım
Bugun yatış, çocuklarla takılmacalı bir gün oldu.
Mutfağı toplu tutmak, yemek yapmak dışında iş güç yapmadım.
Bugun de böyle olsun
Mutlu yıllar canim benimBizde çay kahve parkta geçti okul sonrası
Sağol canımMutlu yıllar canim benim
Insallah bise yoktur canımSelamlar herkese
Ablamlarda yeğenimin diş buğdayını yaptık çok güzel geçti.
Mercimek köftesi yaptım götürdüm.
Ablamda şahane ikramlıklar hazırlamıştı yedik içtik sohbet muhabbet maşallah güzeldi.
Benim kız yolda kollarından tutunup kaldırılmak istedi teyzesi yapınca bi daha durmadı ayaklarını yere basmadı
tam elimdeyken korktuğum başımıza geldi kolu çıt dedi ağladı umarım çıkmamıştır.
Eşimle şuan dışarda gezdiriyor bakalım eve gelince belli olur.
Nazara geldik beni de baş ağrısı tuttu bi saattir.
Bilmiyorum ki canım ağlayarak uyudu kuzum öğlende uyumamıştı sersemledi.Insallah bise yoktur canım
Bende oğlumun dış buğdayını yapmıştım
Hey gidi günler
KaybettikGeçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah
ALLAH rahmet eylesin başınız sağolsunKaybettik