- 23 Mart 2022
- 14.145
- 52.781
- 41
Nane Limon Kabugu mutlu yıllar nice güzel yaşların olsun sevdiceklerinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimNane Limon Kabugu doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
Teşekkür ederimNane Limon Kabugu mutlu yıllar nice güzel yaşların olsun sevdiceklerinle
Bana anlatımı hoş geliyorBen aydın yuceyi düşünüyordum ama ramazan hocadan herkes çok memnun ben de dinleyecem bakalim insallah bizde memnun kalırız
Yaaa. Ss aldım tavsiyene uymaya çalışcam. Tarih benim korkulu rüyam lisede de sevmezdim sıkılırdımLidlaylim sweetgirlcandy kızlar ben 2016da hazırlanırken ramazan hocadan dinledim. Her konu bitiminde 3 farklı kaynaktan konu testi çözdüm. Tüm konular bittiğinde de 2 tane falan branş denemesi kitabı çözdüm. O sene tarihi fullemiştim öyle. Eğer vaktiniz varsa bu şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim. Hala tarihim fena değil o zaman oturmuştum.
Ben severim tarihi sıkılmadan yapmıştım o zaman tabi bi de bekardım vaktim vardı. Bu sene coğrafya için yapmam lazımdı aynı şeyi ama yapamadım. Coğrafyayı sevmiyorum ben de yapamıyorum daYaaa. Ss aldım tavsiyene uymaya çalışcam. Tarih benim korkulu rüyam lisede de sevmezdim sıkılırdım
Teşekkür ederim canımNane Limon Kabugu doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
Coğrafya da harita bilgisi için oyunlar var daha kolay öğreniliyor aklında bulunsunBen severim tarihi sıkılmadan yapmıştım o zaman tabi bi de bekardım vaktim vardı. Bu sene coğrafya için yapmam lazımdı aynı şeyi ama yapamadım. Coğrafyayı sevmiyorum ben de yapamıyorum da
Bende coğrafya severim inşallah umduğun sonucu alırsın atanırsınBen severim tarihi sıkılmadan yapmıştım o zaman tabi bi de bekardım vaktim vardı. Bu sene coğrafya için yapmam lazımdı aynı şeyi ama yapamadım. Coğrafyayı sevmiyorum ben de yapamıyorum da
Çok teşekkür ederimNane Limon Kabugu Yeni yaşın kutlu olsun canım, nice senelere ailenle sevdiklerinle
Masallah darısı bizlere insallah hangi bölümden mezunsunLidlaylim sweetgirlcandy kızlar ben 2016da hazırlanırken ramazan hocadan dinledim. Her konu bitiminde 3 farklı kaynaktan konu testi çözdüm. Tüm konular bittiğinde de 2 tane falan branş denemesi kitabı çözdüm. O sene tarihi fullemiştim öyle. Eğer vaktiniz varsa bu şekilde ilerlemenizi tavsiye ederim. Hala tarihim fena değil o zaman oturmuştum.
Bende severim inşallahBana anlatımı hoş geliyor
Coğrafya engin eraydindan dinlemiştim sevmiştim öğrenmiştim de ama bu yıl benim hocamdan dinlemeyi düşünüyorum dinlediğin hocayı değiştir belki seversin güzel dersBen severim tarihi sıkılmadan yapmıştım o zaman tabi bi de bekardım vaktim vardı. Bu sene coğrafya için yapmam lazımdı aynı şeyi ama yapamadım. Coğrafyayı sevmiyorum ben de yapamıyorum da