- 3 Temmuz 2020
- 1.288
- 7.575
Eşin gönlünü alır inşallah sıkma canını ❤Tam aksi akrep burcu daha inatçı bence yok canım ufak atışmalar neyse de biraz abartılı oldu bu ben soğuyorum böyle olunca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin gönlünü alır inşallah sıkma canını ❤Tam aksi akrep burcu daha inatçı bence yok canım ufak atışmalar neyse de biraz abartılı oldu bu ben soğuyorum böyle olunca.
Çiçeklerden dolayı mı yoksa ferah mı balkon
Ne yapayım bonus yoğun tempoda biraz nefes almak istedim iyi oldu çok sıcaktı ama olsun iyi gezdimmmmpenyez83 ta maam en çok sen izindesin
Hiç farkedilmedi kan olsun can olsun inşallah ❤Ne yapayım bonus yoğun tempoda biraz nefes almak istedim iyi oldu çok sıcaktı ama olsun iyi gezdimmmm
İnşallah bi şekilde hallolur okuduğumuz aklımıza girerAynen bende öyle düşünüyorum tarihle aram sıfır bende ondan başlayacam
Çok teşekkür ederim canımAllah yardımcınız olsun inşallah dualarım sizlerle bir kaç kişi daha var hayırlısı olsun
Amin insallah hangi hocayı dinleyeceksin ramazan yetgin miİnşallah bi şekilde hallolur okuduğumuz aklımıza girer
Canımı sıkmıyorum eskisine nazaran relaxım.Eşin gönlünü alır inşallah sıkma canını ❤
Evet onu dinliyorum. Sende miAmin insallah hangi hocayı dinleyeceksin ramazan yetgin mi
Ben aydın yuceyi düşünüyordum ama ramazan hocadan herkes çok memnun ben de dinleyecem bakalim insallah bizde memnun kalırızEvet onu dinliyorum. Sende mi
Teşekkür ederim canımSlm kizlar
Sabah ev toparlandı
Evi süpürdüm sildim
Burda iki balkonumda cam balkon o yüzden balkonları genelde süpürüp siliyorum. Arada yıkarim
Kahvaltı hazırlarken bul.mak.bosalttim
Filtresini temizledim boş calistirdim
wc ve lavoba yıkandı.
Çamaşır yikandi serdim toplayıp katladim yerlestirdim
Çorba yaptım
Dus aldim
Kuaföre gittim geldim
Yemek bulasik. Sonra çocuklarla aşağı indik top oynadik.eve çıktık yemek yaptim yedik.
Çay içtik.esim gece gidiyor ise.
Ütü yaptım yerlestirdim
Mutfagi topladim ocagi tezgahi sildim
Şimdi uyuma vakti ama makinada beyazlar bitmek üzere serip öyle yatarım
Yarın erken kalkicaz karne günü.okulda bu evden uzak otobüse falan binecez.esim isten sabah 9da geldiği için bize yetişmez oglani götürur okula