- 19 Aralık 2020
- 8.242
- 35.379
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de kuzum sen olmasan kalkasım yoktuEllerine sağlık
Hakem sıkılmışAzıcık geciktim ama kızım okuldan geldi ondan
AynenSenin de kuzum sen olmasan kalkasım yoktu
Ben de birazdan kalkıp pilav ve çorba yapayım .Aynen
Şimdi kuşları temizleyeyim
Sonra çorbayı blendırlerim
Biraz ütü yapayım
Kızı seremik kursuna götüreyim
Gecede ütüye devam eder
Buraları şenlendiririm
Bende sebzeli bulgur pilavı yapayım ondan sonra çıkayımBen de birazdan kalkıp pilav ve çorba yapayım .
Ben pirinç pilavı yapıcam bugünBende sebzeli bulgur pilavı yapayım ondan sonra çıkayım
Yılan hikayesine döndü benim ki az önce mesaj geldi 8,9 temmuz da gireceğim tekrar hevesimi kaçırdılar ve ablam hiç heves kalmadı.Arabaya el sürmüyorum ne de olsa yine bırakırlar diye düşünüyorum.Ehliyet sınavın nasıl geçti
Ben de eledimkendi kıyafetlerimi ütülüyorum sadece ve de oğlanın pantolonu olursa bu kadarDayanılacak gibi değil. Ben kocayı eledim çok rahatım ütü çıkmıyor hep onunmus
Benim de dünden kalan var organik tavuk haşlama, nohutlu tavuk sulu bulgur pilavı yapmıştım.Yanına belki çorba yaparım.Ben pirinç pilavı yapıcam bugün
Çeyreğini de banaAllahım şu efserdeki ütü aşkının yarısını bana ver ya rabbim
Nasıl eledin de hele bizim de havalar ısındı kumaş pantolon, gömlek sezonu açıldıDayanılacak gibi değil. Ben kocayı eledim çok rahatım ütü çıkmıyor hep onunmus
Geçen ayki bizim sınavda arabanın birinde sadece 1 kişi geçti 12 kişiden. Önüne geleni bırakmış komisyonYılan hikayesine döndü benim ki az önce mesaj geldi 8,9 temmuz da gireceğim tekrar hevesimi kaçırdılar ve ablam hiç heves kalmadı.Arabaya el sürmüyorum ne de olsa yine bırakırlar diye düşünüyorum.
İnsanı darlıyorlar en çok dikkat edilen bölgeymiş bu yüzden diyorlar akrabalar söyleyince ben çok şaşırdım onlara düz sür git demişler komisyon hocaları geçiriyorlarmış onlar doğuda,burada farklı heyecanda olunca insan tekte geçemiyor.
Anneminde olmuştu önceki senelerde tuz buz olmuştu camlarBalkonun caminin biri patladı durduk yere tuz buz olmuş onları supurucem kaldiricam iş çıktı dinlenecektim bugün,
Direksyondanmı gireceksin ?Yılan hikayesine döndü benim ki az önce mesaj geldi 8,9 temmuz da gireceğim tekrar hevesimi kaçırdılar ve ablam hiç heves kalmadı.Arabaya el sürmüyorum ne de olsa yine bırakırlar diye düşünüyorum.
İnsanı darlıyorlar en çok dikkat edilen bölgeymiş bu yüzden diyorlar akrabalar söyleyince ben çok şaşırdım onlara düz sür git demişler komisyon hocaları geçiriyorlarmış onlar doğuda,burada farklı heyecanda olunca insan tekte geçemiyor.
Komple yok ettimNasıl eledin de hele bizim de havalar ısındı kumaş pantolon, gömlek sezonu açıldı
Ay çok saçma ya tek cam bide takan kişileri aradım 1500 diyor bide iyi yapmamışsın indirim yap dedim 50 TL indi sagolsunAnneminde olmuştu önceki senelerde tuz buz olmuştu camlar
Ahahahahahen iyisi İmkanı yok bende bu durumunKomple yok ettim