- 2 Ağustos 2013
- 34.138
- 101.591
Hay maşallahAy çok saçma ya tek cam bide takan kişileri aradım 1500 diyor bide iyi yapmamışsın indirim yap dedim 50 TL indi sagolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay maşallahAy çok saçma ya tek cam bide takan kişileri aradım 1500 diyor bide iyi yapmamışsın indirim yap dedim 50 TL indi sagolsun
Abimde el altından almıştı selamla bana gelene kadar sıkı tuttular eskiden cidden bazı polislerde doğru durmuyomus ,Eskiden daha çok çoktu bu ilegal işler
Birinden duymuşdum adam üşenip katıp diplomasını çıkarmak istemediği için ehliyet almamış il dışında yol gider gelirmiş iş icabı ticaret için demlerde ne yapardı diye sorduk tatlı diliydi polisleri nerelisin abi diye başlar yoldan aldığı kavunu verirmiş çıkar gelirmiş
Aynen öyle şu an doğu da devam eden yerler var binip 2 3 metre sürüp indiriyorlarmış geçtin diye. Eskiden bizim burda da öyleymiş 500 metre sürdürüp geçiriyorlarmış benim kv nin ehliyeti var daha şoför koltuğuna oturmamıştırEskiden daha çok çoktu bu ilegal işler
Birinden duymuşdum adam üşenip katıp diplomasını çıkarmak istemediği için ehliyet almamış il dışında yol gider gelirmiş iş icabı ticaret için demlerde ne yapardı diye sorduk tatlı diliydi polisleri nerelisin abi diye başlar yoldan aldığı kavunu verirmiş çıkar gelirmiş
Evet öyleydi ablamın zamanıda işte varsa bir dayın alsana ehliyetiAbimde el altından almıştı selamla bana gelene kadar sıkı tuttular eskiden cidden bazı polislerde doğru durmuyomus ,
Ben bunuda anlamıyorum ablamada kızıyorum sürsenize işteAynen öyle şu an doğu da devam eden yerler var binip 2 3 metre sürüp indiriyorlarmış geçtin diye. Eskiden bizim burda da öyleymiş 500 metre sürdürüp geçiriyorlarmış benim kv nin ehliyeti var daha şoför koltuğuna oturmamıştır
Ben geldim
Elinize sağlık size dedim ben gelmeyi unuttumAzıcık geciktim ama kızım okuldan geldi ondan
Halıyı soğuk suda yıkamaya makineye attım sonra da sıcak suda tekrar çalıştırdım kokusu kalmasın diyeYumurtaya dokunamadığım için nasıl temizlenecek diye düşündüm ve içim gitti Allah kolaylık versin canım
Son beş senedir valla yakın çevremdekiler girenler dokuz doğuruyor benim dana elini kolunu sallayarak dayılanarak gitti kuyruğunu sıkıştırıp yolladılar 2.ye Üniye hazırlanmadığı kadar prova yaptı hazırlandı iyide oldu işin cittiyetini anlasın oyuncakta değil buAynen öyle şu an doğu da devam eden yerler var binip 2 3 metre sürüp indiriyorlarmış geçtin diye. Eskiden bizim burda da öyleymiş 500 metre sürdürüp geçiriyorlarmış benim kv nin ehliyeti var daha şoför koltuğuna oturmamıştır
valla gülerek temizledimAman Allahım nasıl temizledin ve cinnet geçirnedin
Elinize sağlık size dedim ben gelmeyi unuttum
Ablan yine eğitim almıştır benimki hiç ama hiç oturmamış oturmadan almışBen bunuda anlamıyorum ablamada kızıyorum sürsenize işte
Zaten biliyorum diyen kesin kalıyorSon beş senedir valla yakın çevremdekiler girenler dokuz doğuruyor benim dana elini kolunu sallayarak dayılanarak gitti kuyruğunu sıkıştırıp yolladılar 2.ye Üniye hazırlanmadığı kadar prova yaptı hazırlandı iyide oldu işin cittiyetini anlasın oyuncakta değil bu
Çok severim afiyet olsunBende sebzeli bulgur pilavı yapayım ondan sonra çıkayım
Aynen daha önce kullanmayanlar daha rahat öğreniyor ve geçiyor sanırım zaten bilmiyorum diye daha az stres yapmalarıZaten biliyorum diyen kesin kalıyor
Kesin ben hıçkıra hıçkıra ağlayarak temizlerdim valla helal olsun yani önünde sonunda o işi yapıyorum keşke boş yere sinirlerimi yıpratmasamvalla gülerek temizledim
Ilk çocuklarda böyle değildim son ikide bir sakinlik ve geçecek bu günler diyerek bakıyorum herşeyeKesin ben hıçkıra hıçkıra ağlayarak temizlerdim valla helal olsun yani önünde sonunda o işi yapıyorum keşke boş yere sinirlerimi yıpratmasam
Aynen bide bilenler hocayı da zorluyor. Hocanın öğrettiği ile onların kendi öğrendiği şeyler uyuşmuyorAynen daha önce kullanmayanlar daha rahat öğreniyor ve geçiyor sanırım zaten bilmiyorum diye daha az stres yapmaları
Bizim hoca kurs boyu eşiniz araba kullandırmasın derdiAynen bide bilenler hocayı da zorluyor. Hocanın öğrettiği ile onların kendi öğrendiği şeyler uyuşmuyor