- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.014
- 35
Yani evet ben de kızımda daha zorlanıyordum şimdi daha sakinim ama tam pişmiş sayılmamIlk çocuklarda böyle değildim son ikide bir sakinlik ve geçecek bu günler diyerek bakıyorum herşeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani evet ben de kızımda daha zorlanıyordum şimdi daha sakinim ama tam pişmiş sayılmamIlk çocuklarda böyle değildim son ikide bir sakinlik ve geçecek bu günler diyerek bakıyorum herşeye
Yok anam ne alması yanında tır geçse ödü kopuyorAblan yine eğitim almıştır benimki hiç ama hiç oturmamış oturmadan almış
Benim küçük cadı sevmiyorÇok severim afiyet olsun
Geçen seneki komşumun halleri geldi gözüm önüne ne yapacağım diye çarpınıyorduZaten biliyorum diyen kesin kalıyor
Bizde diyoruz öğrendikten sonra sadece düz yolda çıkabilirsiniz pratik olsun diye diyoruzBizim hoca kurs boyu eşiniz araba kullandırmasın derdi
Kaçtır buraya yazıyım diye giriyorum sonra yoğunluğum başlıyor yazamıyorumm herkesler iyi mii
Ben iş yerinde iyi maratonlandım
Yazık yaa kul hakkına giriliyor.Geçen ayki bizim sınavda arabanın birinde sadece 1 kişi geçti 12 kişiden. Önüne geleni bırakmış komisyon
Hayırlısı olsun ablam.Direksyondanmı gireceksin ?
Oğlum depremden önce aldı çocukuğundan 8 yaşından berisüryor bizim trafiğe kapalı bir yerimiz vardı iş yerimizde foktif aracının onun tepesinden inmedi çok güzel sürüyor ehliyet alana kadar gizli kaçak göcek çok sürdü bir alda kurtulalım diye artık biz 9 doğurduk
Bak küçük yaştandan sürdüğü halde bu kadar eminken direksyondan kaldı paralel parktan hatasıda cizgiyle ilgili küçücük bir teday yanı 2.de aldı .
eskisi gibi değil kuzum oralardada sıkı tutuyolar
Bundan 30 sene önce ablam almıştı Bir tanıdık buldular ne sınav ne ders bir fotoğraf bir diploma eşi hem çıkartmıştı eskiden bir tanıdığın varsa kolaydı (tabi tasrif etmiyorum)şimdi sıkı tutuyolar tutmalarıda lazım.
Hoş ablamda hiç kullanmıyor
Yaa geçmiş olsun iyi ki zarar vermemiş Lora Annemlerde de fırın camı patlamıştı tuzla buz olmuştu.Balkonun caminin biri patladı durduk yere tuz buz olmuş onları supurucem kaldiricam iş çıktı dinlenecektim bugün,
Bende öyle kısa mesafeli yakın yerlere arabayla giderim diyordum alıştırma için ama yaz geldi heryer çocuk bizim mahallede mümkün değil tehlikeli Allah korusun.Geçen seneki komşumun halleri geldi gözüm önüne ne yapacağım diye çarpınıyordu
Alana kadar ne yapıyon diyorduk çalışıyorum derdi gel kahve derdik ders var derdi
Birgün baktık arabayla siteye giriş yaptı hepimiz şaşırdık sevindik nerden böyle dediğimizde ekmeten dedi
Kız ne ekmeği şurdan alsana yok anam böyle yapmasam öğrenemeyeceğim derdi kulakları çınlasın nasıl özledim.
Acemiler daha dikkatli meseliyi gözlerinde büyüdükleri için ciddiye alıyor ondan
Kesinlikle öyle. Yani neye kime ispat bu. 12 kişiden sadece 1 i mi iyiydi. O geçen de kesin kalır dediğimiz biriydi yani düşün onu geçirdiler. İyi olanların hakkını yedilerYazık yaa kul hakkına giriliyor.
Eğitimli üçretli hocalar var bir kaç kez trafiğe onula çıkıp alıştırma yapam arkadaşlarım var ders aldıktan sonra bu yöntemle kendine güven konusunda rahatlatıklarını söylüyolar ehliyetini hayırla sağlıkla al inşallah gerisi gelir ama sakın kendini geri çekme sonra alışman daha zor olur.Bende öyle kısa mesafeli yakın yerlere arabayla giderim diyordum alıştırma için ama yaz geldi heryer çocuk bizim mahallede mümkün değil tehlikeli Allah korusun.
Ben o meseleyi profil mesajındamı gördümAraba muhabbeti kukrimin Kukrim birde otomatik diyen adama tepkisi geliyor
Temizlik için kadında bulamadım tıpış tıpış kendim yapacağım
Eee ne yapıyoz şimdi
Diyet işlerimimutlu mesut uyumaya gidiyorum hanımlar 14 günde 3 kilo vermişim
Bu Bonus un ayak sesleri