- 8 Aralık 2011
- 44.029
- 153.638
Son dondurmamıda yiyeyim gidiyomYatak odasından başla dicektim oraya geçmişsin zaten. Oda oda halledersin efserim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son dondurmamıda yiyeyim gidiyomYatak odasından başla dicektim oraya geçmişsin zaten. Oda oda halledersin efserim
Nasıl elendin yöntem alayımDayanılacak gibi değil. Ben kocayı eledim çok rahatım ütü çıkmıyor hep onunmus
Aman ahiretliğim dikkat et kuzumBalkonun caminin biri patladı durduk yere tuz buz olmuş onları supurucem kaldiricam iş çıktı dinlenecektim bugün,
Efser yaa evde denemeyiniz kamu spotunu gecmemisimNasıl elendin yöntem alayım
Buyukleri aldım da minikler çok fena hali vardı ona girmiş supurgeye çekerim olmadıAman ahiretliğim dikkat et kuzum
Süprdükten sonra tersinide süpür yere düşer belkiBuyukleri aldım da minikler çok fena hali vardı ona girmiş supurgeye çekerim olmadı
Ben de elemeyi düşünüyorum ama uygun bir yöntem bulamadım aynen onun daha çokDayanılacak gibi değil. Ben kocayı eledim çok rahatım ütü çıkmıyor hep onunmus
Doğru aklima gelmezdi Sağol canımSüprdükten sonra tersinide süpür yere düşer belki
Bu cahil bacını deneyimsiz bırakmaEfser yaa evde denemeyiniz kamu spotunu gecmemisim
Ayy geçmiş olsun yaBalkonun caminin biri patladı durduk yere tuz buz olmuş onları supurucem kaldiricam iş çıktı dinlenecektim bugün,
Sağol canımAyy geçmiş olsun ya
Neden oldu ki?tamperli camlar Böyle un ufak oluyorEki Görüntüle 3260127 taksit taksit dökülüyor bekleyim kaç saate tam dökülür
Allah kolaylık versin canımBenimki bayram temizliği değil aslında.
Okul tatilinde memlekete gidiyorum.
Ordaki eşyaları tutuğumuz eve taşıyacağım
Anlıyacağınız bir ayağım ankarda diğeri memlekette olacak orda bir iki ay çocukların pikolojisini gözlemek istiyorum eğer orda
Uyum sağlarsa küçük kızın sınavını yanı 2 seneyi atlata kadar orda kalır eğitimiyle ilgilenirim.
Ama yok uyum sağlayamasa okul sezonunda tekrar buraya dönerim. Dönmesemde aylık periyotlarla burayada uğrarım büyük kızın yüsek lisansa hazıladığında burda olur gelir giderim.
Her ihtimale karşı burayı kapatmayı düşünmüyorum.
Yanı tutun kolarımdan düşerim şimdi 2 ayda ancak yerlenişilir düzen alınır
Geçmiş olsun canım buna da şükür yanında biri yokmuş .Balkonun caminin biri patladı durduk yere tuz buz olmuş onları supurucem kaldiricam iş çıktı dinlenecektim bugün,
Sağol canımAllah kolaylık versin canım
Geçmiş olsun canım buna da şükür yanında biri yokmuş .
Ben ben benMaratonlanmak isteyen
Gel bacımsu gel bizi maraton paklarBen ben ben
Bebişim erteleme kalk şimdi gidelimGel bacımsu gel bizi maraton paklar
14:30 başlıyalım