golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Bugün hiç keyfim yok canım bir şey yapmak istemiyorMaratonlanmak isteyen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün hiç keyfim yok canım bir şey yapmak istemiyorMaratonlanmak isteyen
20 dakikada ancak transa gecerimBebişim erteleme kalk şimdi gidelim
Hayırdır canım geçmişi çok okuyamadım herşey yolunda mı ?Bugün hiç keyfim yok canım bir şey yapmak istemiyor
Yok bir şey canım hava kapalı ya ondan herhalde. Zaten fazla da bir işim yoktu olanı da yarına bıraktımHayırdır canım geçmişi çok okuyamadım herşey yolunda mı ?
Ağız tatıyla bir transa gecemedikEfser şimdi başlayalım canım 3 te geliriz olur mu
Sen hakem olYok bir şey canım hava kapalı ya ondan herhalde. Zaten fazla da bir işim yoktu olanı da yarına bıraktım
Tamam ben de kalkıyorumAğız tatıyla bir transa gecemedik
Eyi hadi bakem
Tamam 3 te bekliyorum sizi burdaSen hakem ol
Ya havadan dolayı sanırım kaç gündür yağışlı fırtına falan var buharlaşıp duruyordu. Kapıyı açmamla indi aşağı.Neden oldu ki?tamperli camlar Böyle un ufak oluyor
Evet ya çocuklar okulda Allah'tanAllah kolaylık versin canım
Geçmiş olsun canım buna da şükür yanında biri yokmuş .
Geçmiş olsun canım şükür size bir şey olmamışBalkonun caminin biri patladı durduk yere tuz buz olmuş onları supurucem kaldiricam iş çıktı dinlenecektim bugün,
Aynen canım. SağolGeçmiş olsun canım şükür size bir şey olmamış
Ben geldimTamam 3 te bekliyorum sizi burda
Azıcık geciktim ama kızım okuldan geldi ondanTamam 3 te bekliyorum sizi burda
Oğlumun çarşafını ve yastık kılıflarını değiştirdimGeldim
Yatağımı topladım
bulaşıkları makineye attım
Meçimek çorbasını oçağa koydum
Küçük balkonu ellimle sildim çamaşılar çıkınca sereyim diye
Allah yardımcın olsun benim bu aralar sinirler gergin.Bizim ki de balkonda büyük saksıyıSabahb benim küçük bir koli yumurta yı mutfağın çeşitli yerleri ne fırlatarak kırmış 3 çocuktan sonra bu füze atsa yıkılmam demiştim büyük konuşmuşum ......5 dk ablasına bıraktım oda mama sandalyesine koyup bakmamış bari masadan uzağa çekseydin be kızım
Ellerine sağlıkOğlumun çarşafını ve yastık kılıflarını değiştirdim
Yatakları topladım
Bulaşık makinasını boşalttım
Kahvaltının bulaşıklarını makinaya yerleştirdim
Çamaşırları astım (oğlum da yardım etti)
Ehliyet sınavın nasıl geçtiAllah yardımcın olsun benim bu aralar sinirler gergin.Bizim ki de balkonda büyük saksıyı
dağıtıyor henüz cesaret edip de gidip bakamadım. Az önce oradan geliyordu elleri topraklı topraklı