Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabahb benim küçük bir koli yumurta yı mutfağın çeşitli yerleri ne fırlatarak kırmış :skandal:3 çocuktan sonra bu füze atsa yıkılmam demiştim büyük konuşmuşum ......5 dk ablasına bıraktım oda mama sandalyesine koyup bakmamış bari masadan uzağa çekseydin be kızım
Yumurtaya dokunamadığım için nasıl temizlenecek diye düşündüm ve içim gitti 😩🫣 Allah kolaylık versin canım 🙁

Sabahb benim küçük bir koli yumurta yı mutfağın çeşitli yerleri ne fırlatarak kırmış :skandal:3 çocuktan sonra bu füze atsa yıkılmam demiştim büyük konuşmuşum ......5 dk ablasına bıraktım oda mama sandalyesine koyup bakmamış bari masadan uzağa çekseydin be kızım
Aman Allahım nasıl temizledin ve cinnet geçirnedin 😱

Benimki bayram temizliği değil aslında.

Okul tatilinde memlekete gidiyorum.

Ordaki eşyaları tutuğumuz eve taşıyacağım
Anlıyacağınız bir ayağım ankarda diğeri memlekette olacak orda bir iki ay çocukların pikolojisini gözlemek istiyorum eğer orda
Uyum sağlarsa küçük kızın sınavını yanı 2 seneyi atlata kadar orda kalır eğitimiyle ilgilenirim.

Ama yok uyum sağlayamasa okul sezonunda tekrar buraya dönerim. Dönmesemde aylık periyotlarla burayada uğrarım büyük kızın yüsek lisansa hazıladığında burda olur gelir giderim.

Her ihtimale karşı burayı kapatmayı düşünmüyorum.

Yanı tutun kolarımdan düşerim şimdi 2 ayda ancak yerlenişilir düzen alınır

Benimki bayram temizliği değil aslında.

Okul tatilinde memlekete gidiyorum.

Ordaki eşyaları tutuğumuz eve taşıyacağım
Anlıyacağınız bir ayağım ankarda diğeri memlekette olacak orda bir iki ay çocukların pikolojisini gözlemek istiyorum eğer orda
Uyum sağlarsa küçük kızın sınavını yanı 2 seneyi atlata kadar orda kalır eğitimiyle ilgilenirim.

Ama yok uyum sağlayamasa okul sezonunda tekrar buraya dönerim. Dönmesemde aylık periyotlarla burayada uğrarım büyük kızın yüsek lisansa hazıladığında burda olur gelir giderim.

Her ihtimale karşı burayı kapatmayı düşünmüyorum.

Yanı tutun kolarımdan düşerim şimdi 2 ayda ancak yerlenişilir düzen alınır
Doğru kararlar almak nasip olsun canım denemeden bilinmez eğitim hayatı olunca, 2 sene idare edilir artık sağlık olsun :KK200:

Yataklar açık Nego Nego olaydı :KK57: böyle hayereti şaşardı dur önce onu düzelteyim kadın gözünü kırpsın kendine gelsin 👀
Yatak odasından başla dicektim oraya geçmişsin zaten. Oda oda halledersin efserim

X