DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

maraton yapak mıı :KK70: :KK73:
maraton ne ?
bugünün 5 lisi
- odalar toplanacak
- yerler ve silinmesi gerekenler silinip toz alınacak
- mutfak toplanacak,yemek yapılacak
- ütü yapılacak
-wc ve banyo yıkanacak
biraz geç oldu ama dışarı çıktım fatura vs oglanı berbere götürdüm sonrada parka gitttik yeni geldim sabah işlerin yarısını halletmiştim neyseki

maraton ne ?
bugünün 5 lisi
- odalar toplanacak
- yerler ve silinmesi gerekenler silinip toz alınacak
- mutfak toplanacak,yemek yapılacak
- ütü yapılacak
-wc ve banyo yıkanacak
biraz geç oldu ama dışarı çıktım fatura vs oglanı berbere götürdüm sonrada parka gitttik yeni geldim sabah işlerin yarısını halletmiştim neyseki
1 saat içinde evde deli dana gbi koşarak yapabıldiğimiz kadar iş yapıyoruz :KK70: ben genelde günlük işlerimi böyle yapıyorum :KK70:

1 saat içinde evde deli dana gbi koşarak yapabıldiğimiz kadar iş yapıyoruz :KK70: ben genelde günlük işlerimi böyle yapıyorum :KK70:
1 saat içinde ara vermeden yapmak :) valla benim oglanla çok zor tam yaramazlık dönemleri 3 e girecek inşallah ama kök söktürüyor :)

Kızlarrrr merhabaaa :)

Ben bugün eşime gidiyorummmmmm ve bir haftadır hiç doğru düzgün işe gitmedi elim :) Gelince Pazartesi den itibaren tammm motive olacağım inşallah :) iyice pilim bitmişti 2 haftada 4 kere doktora gittim, doktor tanıdık dün artık sen eşini gör de bir düzel artık yaaa bir şey yok sadece psikolojik yorulmuşsun dedi :KK70: Tarihi bildiğim için kendimi sıkıp sıkıp az kala patladı sanırım içim öyle düşüyorum artık :)

Biliyorsunuz ki bugünnnnnn Yatak Odası için bildirim günü ben olamayacağım ama siz sıradaki oda ve maddeleri belirler misiniz ?

3 gün yokummm 5 saat sonra uçağım ve ben artık yerimde duramıyorum :) :) :)

günaydın,hayırlı cumalar herkese..rabbim dualarınızı kabul etsin.
bugünkü 5 madde ;
*1 posta çamaşır yıkanacak
*evin dağınıklığı toplanacak
*pazartesi doğacak yeğenim için doğum hediyeleri hazırlanacak
*ütü yapılacak
*kitap okunacak

2 hafta kadar topiğe düzenli giremeyebilirim kızlar,pazartesi günü gelinimiz doğum yapacak.2.kez hala olacağım inşallah.bu mübarek günün hürmetine gelinimiz ve bebeğimizide dualarınıza katarsanız sevinirim..:KK68:ben bile çok heyecanlıyım,yerimde duramıyorum.:emir_bebek:

Ben bugün eşime gidiyorummmmmm ve bir haftadır hiç doğru düzgün işe gitmedi elim :) Gelince Pazartesi den itibaren tammm motive olacağım inşallah :) iyice pilim bitmişti 2 haftada 4 kere doktora gittim, doktor tanıdık dün artık sen eşini gör de bir düzel artık yaaa bir şey yok sadece psikolojik yorulmuşsun dedi :KK70: Tarihi bildiğim için kendimi sıkıp sıkıp az kala patladı sanırım içim öyle düşüyorum artık :)

Biliyorsunuz ki bugünnnnnn Yatak Odası için bildirim günü ben olamayacağım ama siz sıradaki oda ve maddeleri belirler misiniz ?

Hayırlı yolculuklar , sağlıkla git gel inşallah.

bugünkü 5 madde ;
*ütü yapılacak
*kitap okunacak

2 hafta kadar topiğe düzenli giremeyebilirim kızlar,pazartesi günü gelinimiz doğum yapacak.2.kez hala olacağım inşallah.bu mübarek günün hürmetine gelinimiz ve bebeğimizide dualarınıza katarsanız sevinirim..:KK68:ben bile çok heyecanlıyım,yerimde duramıyorum.:emir_bebek:

allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah. bebek olayı çok güzel bende ilk hala olduğumda öyle heyecanlanmıştm ki.

bugünkü 5 li
1.ortalık toplanacak
2. kuruyan çamaşırlar yerleşecek
3. kızımın dolabı toparlanacak
4. kızımla etkinlik yapılacak
5. yatak odası perdeleri yıkanıp asılacak

Gunaydin
1. Yemek yapilacak
2. Wc temizlenecek
3. Ev supurulecek
4. Balkon yikanacak
5. Utu yapilacak

bugünkü 5 madde ;
*ütü yapılacak
*kitap okunacak

Hayirli olsun simdiden Allah anali babali büyütsün:)

Ne mutlu sana :) hayirli yolculuklar

Bugunun 5lisi
1.tuvalet banyo yikanacak
2.balkon yikanacak
3.buzdolabi temizlenecek
4.kuruyan camasirlar toplanacak
5.nevresimler ve renkliler yikanacak

eshma eshma sağol canım,ben birde 2.kez hala oluyorum ama yinede bir heyecan sardı işte..

kakule71 kakule71 güzelim çok sağol,darısı senin doğumunun başına inşallah.vakti zamanı gelince rabbim senide sağlıkla bebeğine kavuştursun:KK68:

Bugünkü 5 maddem
1.ortalik toplanacak
2.bulasik yikanacak
3.camasir at+ser+katla yapilacak
4.ev süpür+toz al
5.kiler düzenlenecek
Ve 1 saatlik maraton yapacagim 11.30 da bakalim neler yapicam,ancak ortalikla bilasigi hallederim herhalde

X