- 24 Haziran 2015
- 926
- 838
- 37
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.881
Ben bütün evi toparladım, tam 1 saat sürdü. Resmen savaş alanı gibiydi. Eşim de ben de çok dağınığız bi de emekleyen bir bebeğim var. Toplasam bile yarım saat sonra dağılacak eminim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen :) eşim çok dagınık e oglanda oyuncakları tüm odalara döküyor tek saniye oturmuyor çok hareketli maşallah :)Ben bütün evi toparladım, tam 1 saat sürdü. Resmen savaş alanı gibiydi. Eşim de ben de çok dağınığız bi de emekleyen bir bebeğim var. Toplasam bile yarım saat sonra dağılacak eminim..
aynen :) eşim çok dagınık e oglanda oyuncakları tüm odalara döküyor tek saniye oturmuyor çok hareketli maşallah :)
bizimki kabul atmiyor küçük beyimiz :) neyse ki bugün bu yöntemi deneyecegim bakalım ne yapacakbence de . ben yapacaklarimi yapıyorum amanomlat bozunca da kizmiyorum . en azindan temiz bir ev olmus oluyor. oyuncaklari da kutulayip dolabin ustune koydum sadece o ynadıklarını veriyorum .
ya çocuk olan ev illaki dagınık oluyor oyuncak vs bide bizim ki tencere vs de oynar aglatmak da istemiyorumMaşaAllah. Ne güzel.. Bence dağınık olmak önemli değil, temiz olmak önemli :)
heyecandorukta atmasa beni topicten :)
Yok canım neden atayım bebek varken bence de kesinlikle öyle :) Ev temizse dağınık olsa bile mesela bi misafir geleceği zaman o dağınıklığı tek bir noktaya max. yarım saatte tıkabilirsin Ama ev pis olup dağınık değilse yarım saatte temizlemek imkansızMaşaAllah. Ne güzel.. Bence dağınık olmak önemli değil, temiz olmak önemli :)
heyecandorukta atmasa beni topicten :)