- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.781
Ayyyy cok iyi olur uyusuk uyusuk yatiyorum uykum geldi belki kendime gelirim biraz basim agriyorkızlar maraton yapalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy cok iyi olur uyusuk uyusuk yatiyorum uykum geldi belki kendime gelirim biraz basim agriyorkızlar maraton yapalım mı
Süre ne kadarkızlar maraton yapalım mı
16: 15 de baslayalım yarım saat mi olsun bi saat mi ?Ayyyy cok iyi olur uyusuk uyusuk yatiyorum uykum geldi belki kendime gelirim biraz basim agriyor
1 saat daha iyi degilmi 30 dk da ne yapilirki yine de sen bilirsin16: 15 de baslayalım yarım saat mi olsun bi saat mi ?
ben daha 4 haftalık ondan cok yorulmayım dıye dedim ama 1 saat olsun bende yavas yavas yaparım 17:15 de bildirim yapalım bırbırımıze1 saat daha iyi degilmi 30 dk da ne yapilirki yine de sen bilirsin
kızlar maraton yapalım mı
ne yapabılıyosan evde deli dana gbi koşup temızlık yapıyoruz8 den sonra ben yapçam maraton dediğiniz full temizlik mi oluyo
Yok kendine bir hedef belirliyorsun hizli hizli cabucak o isleri o sürede bitirmeye calisiyosun8 den sonra ben yapçam maraton dediğiniz full temizlik mi oluyo
ne yapabılıyosan evde deli dana gbi koşup temızlık yapıyoruz
Yok kendine bir hedef belirliyorsun hizli hizli cabucak o isleri o sürede bitirmeye calisiyosun
katil bize tam anlamıyla sende böyle olben direk şehir dışındayım derim :)))
Yüzeysel rutin isleri bu sekilde yapabilirsin istersenaaaaa yok ben ıncığa cıncığa dalıyom o iş içinden çıkılmaz bi hal alıyo :))) beceremem bunu....
geldim geldim bıraz hile yaptım maratonda kardeşim yardım etti
Eyvah yakalandim hamileyeneee börek miiiiiii
Masallah bayagi bisey yapmisiniz,1 elin nesi var 2 elin sesi var demislerben geldim
kardeşim geldi yardıma beraber yaptık maratonu
yatak odasını topladım elime gecenı silkeleyerek baya dagınıktı hatta gardrobumun bi bölümünde kutular var içinde masa örtüsü falan var onlar dagınıktı dısardaydı onları topladım sonra kardesım süpürdü ve toz aldı ben o sırada mutfaga gectım bulasık vardı yıkadım makarna yaptım ocagı sildim mutfagı baya hallettim sonra kardesım salonu süpürdü bende korıdorla banyoyu süprdüm banyoya da bi el attım oturduk sımdı kalkıp salata yapıcaz :)
btlbetul yine karsilastik farkindamisin? Hatirladinmi beni
yakalanırsın tabi neyli börekEyvah yakalandim hamileye