- 12 Ağustos 2014
- 1.503
- 1.823
- 36
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.561
Ikimizde maratondan donememisiz:)Biraz geç görmüs olsamda ben varim,ama ben tam 15.00 da basliyacam insallah ,ben de maraton olmazsa isleri salliyorum maalesef sallaya sallaya aksam oluyor
Maraton icin 5 maddem
1.bulasiklar yikanacak
2.ev toparlanacak
3.banyo yikanacak
4.ev süpürülecek,toz alinacak
5.yemek yapilacak
Bakalim ne kadar zamanda yapicam hadi kolay gelsin bana ve herkese
Aynen:)L
Ikimizde maratondan donememisiz:)
Aynrn esim erken geldi falan derken simdi banyo yikayip dus alip bitiriyorum ben cok sukur:)Aynen:)benim araya baska seyler girdi derken tam bitiremedim nasil olsa yatana kadar vaktimiz var ,maratonluktan çikti ama
1.heyecandorukta
2. @yesa1
3.flores
4. @soocute
5.clemantin
6. A Anka
7. Y Yagmurluk
8.NAZ24
9.buble
10.KaranfilliGazoz
11.buna
12.MaRaL_
13.cnntrm
14. S Sevilah
15. @sumeyra1990
16.kakule71
17.NAVLEE
18.Nurhayal
19.bendimahi
20.Spencer90
21. @elifcino
22. @Nif19
23. K kahveyesil
24. @evlimutluuu
25. D Diclesum
26.ayhkdry
27.eshma
28.zambak86
29.darkmore
30.Busenur111
31.hadinur
Kızlarrrrr hadi canlanın ama bu bahar ve iş yoğunluğu beni de çok yoruyor ama biliyorum ki saldıkça salmak istiyor insan ondan sonra da işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor
Hadi bakalım Nisanın ilk iki haftası için çoğunluk YATAK ODASI dedi farklı fikri olan var mı ???
Haftalık alışkanlıklarımız ne alemde :
1-Tezgahı toplamadan yatmıyoruz değil miiiii?
2-Oturma odasını da bir güzel toplayıp etrafta boş bardak çanak bırakmadan geçiyoruz tabii ki yatmayaaa ???
3-WC yıkamaya da başladıkkkk ???
Tezgah dağınık çalışıldığında belki bir yarım saat alır ama diğer iki madde 10-15 dk da bitiyorrr ve birikmediği için her yer tertemiz oluyor kızlar biz bunu başarabiliriz
Bugun yazamadim yarinki 5 madde
1 kizimi dr goturmek
2 camasir sermek
3 evi supurmek
4 wc yikamak
5 bahceyi toparlamak
bu sabah gozleri biraz capakli uyandi aksam da baya bi iltahpp gibi capak var yarin goz dr gideceZ canimHayırdır canım nesi var kuzunun...
İnsallahİnsallh canim ya bahar alerjisi diye dusunuyorum ama bilkmiyorum enfeksiyonda olabilirGeçmiş olsun ciddi bişey çıkmaz inşallah canım...
Ne yazık ki yanlış hatırlıyorsun canım :) Bildirim Topiğinin ilk sayfasına bakabilirsin. 16-31 Mart arası 10 madde ile mutfağı seçmiştik yarın bildirimini yapıyoruz.
Aaaa,
Neyse ya, bundan sonraki topiclere katılırım ben de.. Kaçırmışım vallahi.. Neyse beni bu hafta idare edin kızlar, hastayım çok. Yoğun D vitamini eksikliği çıktı, sınırın bile altında...Önümüzdeki haftadan itibaren bildirimlere katılırım olur mu?
İyi gunler patron :) beni unutmamissin cok tesekkur ederimBUGÜNNNNNN MUTFAK İÇİN 10 MADDE BİLDİRİM GÜNÜÜÜÜÜÜ
AKŞAM DA YENİ ODAMIZ OLAN YATAK ODASININ MADDELERİNİ BELİRLEYELİM OLUR MU ? :)
1.heyecandorukta
2. @yesa1
3.flores
4. @soocute
5.clemantin
6. A Anka
7. Y Yagmurluk
8.NAZ24
9.buble
10.KaranfilliGazoz
11.buna
12.MaRaL_
13.cnntrm
14. S Sevilah
15. @sumeyra1990
16.kakule71
17.NAVLEE
18.Nurhayal
19.bendimahi
20.Spencer90
21. @elifcino
22. @Nif19
23. K kahveyesil
24. @evlimutluuu
25. D Diclesum
26.ayhkdry
27.eshma
28.zambak86
29.darkmore
30.Busenur111
31.hadinur
Canım maddelerimiz belli aslında... Bildirim topiğinin ilk sayfasına bakar mısın ? 16 Mart ta başladık bugün bildirimini yapacağız :)İyi gunler patron :) beni unutmamissin cok tesekkur ederim
İste benim mutfak maddelerim
1-dolaplarin dislari silinecek
2-dolaplar bosaltilip kullanilmayanlar atilacak ve dolap icleri silinip duzgun sekilde yerlestirilecek
3-mutfak cami silinecek
4-erzak dolabi ic dis silinecek
5-buyuk firin temizlenecek
6-mini firin temizlenecek
7-bulasiklik camasir suyuna yatirilip temizlenecek
8- yerler silinip supurulecek
9-masalar silinecek
10-sandalyeler silinecek
Aaa ben farkinda degilim cok pardonCanım maddelerimiz belli aslında... Bildirim topiğinin ilk sayfasına bakar mısın ? 16 Mart ta başladık bugün bildirimini yapacağız :)