DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

yani günlük bulasık yıkamak ortalık toplamak süpürme silme gibi seyler de yapmasam mı ? :KK43: bulasık yıkarken ayakta duruyorum ya belim agrıyo dinlene dinlene yapsam mı ki hiç mi yapmasam
Aman bosver hic yapma
Allah korusun birsey olursa is yaptim da ondan oldu der insan hakli olarak
Bende oyle bir problem yoktu normal hayatima devam ettim

merhaba kızlar,
işler çok yoğun bugün.yeni yazabiliyorum..
bugünkü 5 maddem;
*evin dağınıklığı toplanacak
*kuruyan çamaşırlar yerleşecek
*salonun perdesi yıkanacak
*çocuk odası süpürülecek
*kitap okunacak
bugün spor var,yapabildiğim kadarını yapacağım artık.dünkü bildirimim için yine geç kaldım,çaya gelen davetsiz misafirim olduğu için sadece 1 maddemi yapabildim zaten.saldım iyice yine bugünlerde,nasıl toplarım bilmiyorum.

kızlar ben işleri tamamen bırakmadım yavaş yavaş yapıyım diyorum ama ne kadar yorulmam ya da ne kadar ağır kaldırmam zarar verir ne kadarı vermez bilmıyorum :KK43: hamişler siz ilk haftalarınızda ne işler yapıyodunuz ? sat a göre 3+5 günlük. dün betam hcg 33 küsürdü. bi önceki gün 16ydı.
Artis guzel gozukuyor canim 2 gunde 1 yuzde 60 artmasi lazim ben de ilk ogrendigim de 59 du 1000leri gorene kadar 2 gunde 1 kan vermistim erken ogrenmek pek iyi degil o yuzden:) tam senin haftandayken sehir disindaydim esimin ve benim ailemin yanina gitmistik bi hafta boyunca zaten orda gul gibi baktilar eve geldigimde de bulantilarim basladi zaten kafami kaldiramaz olmustum. Bi sure tek yaptigim yemek yapmak ve ortaligi soyle bi supurmek oldu agir kaldirmak bi yerlere uzanmak konusunda dikkat et kendini hic yorma bu haftalar 7. Haftada falan bebisini gorunce biraz daha rahatlar hareketlerin

Bugunluk 5 maddem
1.makine bosaltilacak
2.mutfak toparlanacak
3.bayo tuvalet yikanacak
4.utu yapilacak valiz hazirlanacak
5.ev supurulecek
Ve daha yazmadigim bir suru madde. Aksam 11 de biniyorum bi sure olmayacagim guzelce dinlenecegim valla :)

14.30 da maratona katilmak isteyen var miii baska turlu bitmez benim isler hem maraton deyince niyeyse bi gaza gelip bitiriveriyorum butun isleri :KK48:

Kimsecikler yok yalniz kaldim bu sefer hadi ben kalktim maraton beni bekler :KK55:
Biraz geç görmüs olsamda ben varim,ama ben tam 15.00 da basliyacam insallah ,ben de maraton olmazsa isleri salliyorum maalesef sallaya sallaya aksam oluyor
Maraton icin 5 maddem
1.bulasiklar yikanacak
2.ev toparlanacak
3.banyo yikanacak
4.ev süpürülecek,toz alinacak
5.yemek yapilacak
Bakalim ne kadar zamanda yapicam hadi kolay gelsin bana ve herkese

Ben de 5 madde yazayım bari

Makina boşalt
mutfak topla
alışveriş poşetleri yerleştirdim
Kuruyan çamaşırları Katla
yatak odası duzenle

Ay maratonlari kacirmisim ya ben yine
Evi supurebildim bunca saat
Oglum cok huysuz onu uyutmaya calisiyorum saatlerdir
Daha birsuru isim var

Artis guzel gozukuyor canim 2 gunde 1 yuzde 60 artmasi lazim ben de ilk ogrendigim de 59 du 1000leri gorene kadar 2 gunde 1 kan vermistim erken ogrenmek pek iyi degil o yuzden:) tam senin haftandayken sehir disindaydim esimin ve benim ailemin yanina gitmistik bi hafta boyunca zaten orda gul gibi baktilar eve geldigimde de bulantilarim basladi zaten kafami kaldiramaz olmustum. Bi sure tek yaptigim yemek yapmak ve ortaligi soyle bi supurmek oldu agir kaldirmak bi yerlere uzanmak konusunda dikkat et kendini hic yorma bu haftalar 7. Haftada falan bebisini gorunce biraz daha rahatlar hareketlerin
sağol canım ayakta durma konusunda sıkıntılıyım biraz belim ağrıyo :KK43: şu an oturduğum yerden dolabımı döktüm kıyafet katlıyorum :KK70:
erken öğrenmem hem iyi hem kötü oldu :KK70: bide ilk ya ne yapcagımı sasırdım daha kımseye soylemedım de yanlızım resmen :KK70:

sağol canım ayakta durma konusunda sıkıntılıyım biraz belim ağrıyo :KK43: şu an oturduğum yerden dolabımı döktüm kıyafet katlıyorum :KK70:
erken öğrenmem hem iyi hem kötü oldu :KK70: bide ilk ya ne yapcagımı sasırdım daha kımseye soylemedım de yanlızım resmen :KK70:
Erken zaten soyleme bosver:) erken ogrenince zaman biraz agir ilerliyor ozellille bebisi gorene kadar.yahu dolabin sirasi miydi birak kalsin yat uzan tadini cikar bu gunlerin

X