- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.541
bugun un 5 odevi
utu yapmak
yemek yapmak
arkadasa oturmaya gitmek
toz almak
aynalari silmek
utu yapmak
yemek yapmak
arkadasa oturmaya gitmek
toz almak
aynalari silmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman bosver hic yapmayani günlük bulasık yıkamak ortalık toplamak süpürme silme gibi seyler de yapmasam mı ? bulasık yıkarken ayakta duruyorum ya belim agrıyo dinlene dinlene yapsam mı ki hiç mi yapmasam
doktor günlük işlrtini yapanılırsın dedı of ne kadar sıkıntılı bı dönemAman bosver hic yapma
Allah korusun birsey olursa is yaptim da ondan oldu der insan hakli olarak
Bende oyle bir problem yoktu normal hayatima devam ettim
Sen gunluk is diye simdi evin duvarini camini silersin simdi de ondan diyorum biliyorum nasil temizlik canavari oldugunudoktor günlük işlrtini yapanılırsın dedı of ne kadar sıkıntılı bı dönem
Yok kız vallahı değilm pisim hatta şu an evi b.k götüruyoSen gunluk is diye simdi evin duvarini camini silersin simdi de ondan diyorum biliyorum nasil temizlik canavari oldugunu
köpek işini bilemem tüy döker muhtemelen benim alerjim var tüye toza köpek bakımı hakkında da bilgim yok kiay
benim 1+1 hiç temız olmuyoo
ama köpeğim var 2 tane bebekten sayılır mı onlar
Teşekkür ederim canım inşallahNe yazık ki yanlış hatırlıyorsun canım :) Bildirim Topiğinin ilk sayfasına bakabilirsin. 16-31 Mart arası 10 madde ile mutfağı seçmiştik yarın bildirimini yapıyoruz.
Canım çok geçmiş olsun inşallah yarın sağlıklı bir şekilde açarsın gözlerini :)
Artis guzel gozukuyor canim 2 gunde 1 yuzde 60 artmasi lazim ben de ilk ogrendigim de 59 du 1000leri gorene kadar 2 gunde 1 kan vermistim erken ogrenmek pek iyi degil o yuzden:) tam senin haftandayken sehir disindaydim esimin ve benim ailemin yanina gitmistik bi hafta boyunca zaten orda gul gibi baktilar eve geldigimde de bulantilarim basladi zaten kafami kaldiramaz olmustum. Bi sure tek yaptigim yemek yapmak ve ortaligi soyle bi supurmek oldu agir kaldirmak bi yerlere uzanmak konusunda dikkat et kendini hic yorma bu haftalar 7. Haftada falan bebisini gorunce biraz daha rahatlar hareketlerinkızlar ben işleri tamamen bırakmadım yavaş yavaş yapıyım diyorum ama ne kadar yorulmam ya da ne kadar ağır kaldırmam zarar verir ne kadarı vermez bilmıyorum hamişler siz ilk haftalarınızda ne işler yapıyodunuz ? sat a göre 3+5 günlük. dün betam hcg 33 küsürdü. bi önceki gün 16ydı.
Biraz geç görmüs olsamda ben varim,ama ben tam 15.00 da basliyacam insallah ,ben de maraton olmazsa isleri salliyorum maalesef sallaya sallaya aksam oluyorKimsecikler yok yalniz kaldim bu sefer hadi ben kalktim maraton beni bekler
Ellesme gotursun:)Yok kız vallahı değilm pisim hatta şu an evi b.k götüruyo
sağol canım ayakta durma konusunda sıkıntılıyım biraz belim ağrıyo şu an oturduğum yerden dolabımı döktüm kıyafet katlıyorumArtis guzel gozukuyor canim 2 gunde 1 yuzde 60 artmasi lazim ben de ilk ogrendigim de 59 du 1000leri gorene kadar 2 gunde 1 kan vermistim erken ogrenmek pek iyi degil o yuzden:) tam senin haftandayken sehir disindaydim esimin ve benim ailemin yanina gitmistik bi hafta boyunca zaten orda gul gibi baktilar eve geldigimde de bulantilarim basladi zaten kafami kaldiramaz olmustum. Bi sure tek yaptigim yemek yapmak ve ortaligi soyle bi supurmek oldu agir kaldirmak bi yerlere uzanmak konusunda dikkat et kendini hic yorma bu haftalar 7. Haftada falan bebisini gorunce biraz daha rahatlar hareketlerin
Erken zaten soyleme bosver:) erken ogrenince zaman biraz agir ilerliyor ozellille bebisi gorene kadar.yahu dolabin sirasi miydi birak kalsin yat uzan tadini cikar bu gunlerinsağol canım ayakta durma konusunda sıkıntılıyım biraz belim ağrıyo şu an oturduğum yerden dolabımı döktüm kıyafet katlıyorum
erken öğrenmem hem iyi hem kötü oldu bide ilk ya ne yapcagımı sasırdım daha kımseye soylemedım de yanlızım resmen