- 28 Kasım 2010
- 41.524
- 137.344
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.581
Hemen yetisecegim sizeeee kosarak gidiyorumCanım maddelerimiz belli aslında... Bildirim topiğinin ilk sayfasına bakar mısın ? 16 Mart ta başladık bugün bildirimini yapacağız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen yetisecegim sizeeee kosarak gidiyorumCanım maddelerimiz belli aslında... Bildirim topiğinin ilk sayfasına bakar mısın ? 16 Mart ta başladık bugün bildirimini yapacağız :)
Hemen yetisecegim sizeeee kosarak gidiyorum
heyecandorukta canım eski mesajlarımdan buldum
hep beraber oluşturmuştuk bu listeyi
YATAK ODASI
1. İhtiyaç varsa cam silmek , perdeleri yıkamak
2. Dip köşe süpürmek
3. Dip köşe silmek (dolap üzerini unutmayalım hanımlar:)
4 .Dip köşe toz almak
5 .Dolap içini silip düzenlemek, atılacak ya da elden çıkarılacak varsa onları ayarlamak
6. Komidin ve diğer çekmeceleri temizlemek ve düzenlemek
7. Aynaları varsa süs eşyalarını, tabloları, çerçeveleri silmek
8. İhtiyaç varsa halıların üzerini silmek , temizlemek
9. Kapı , priz ve avize silmek
10. Eğer varsa baza altını düzenlemek, silmek, temizlemek (bizimki karyola mesela:) , gerekiyorsa yatağın üzerini süpürmek, yine gerekiyorsa nevresimleri değiştirmek
heyecandorukta canım eski mesajlarımdan buldum
hep beraber oluşturmuştuk bu listeyi
YATAK ODASI
1. İhtiyaç varsa cam silmek , perdeleri yıkamak
2. Dip köşe süpürmek
3. Dip köşe silmek (dolap üzerini unutmayalım hanımlar:)
4 .Dip köşe toz almak
5 .Dolap içini silip düzenlemek, atılacak ya da elden çıkarılacak varsa onları ayarlamak
6. Komidin ve diğer çekmeceleri temizlemek ve düzenlemek
7. Aynaları varsa süs eşyalarını, tabloları, çerçeveleri silmek
8. İhtiyaç varsa halıların üzerini silmek , temizlemek
9. Kapı , priz ve avize silmek
10. Eğer varsa baza altını düzenlemek, silmek, temizlemek (bizimki karyola mesela:) , gerekiyorsa yatağın üzerini süpürmek, yine gerekiyorsa nevresimleri değiştirmek[/QUOTE
Bu maddeler çok güzel
Valla hic is yapmayan ben iki haftadur takmistim temizlige hizla ilerliyodum ki bebisi ogrendim duramiyomErken zaten soyleme bosver:) erken ogrenince zaman biraz agir ilerliyor ozellille bebisi gorene kadar.yahu dolabin sirasi miydi birak kalsin yat uzan tadini cikar bu gunlerin
Ayy mutlu olsunlar inşallahhh :)) Hiç sorun değil canım ayrıca tebrik ediyorum seni maşallahhhhheyecandorukta canim bugun guc bela yetistirdim mutfak maddelerimi valla ben saskin anca kafam basti bugunun son olduguna
Yarin ve cumartesi gunu icin izin isteyecektim senden ,gorumcemin kinasi ve dugunu var evde olmayacagim da, pazar gunu devam edeyim diyorum
Cok tesekkur ederim amin insallah coook mutlu olurlarAyy mutlu olsunlar inşallahhh :)) Hiç sorun değil canım ayrıca tebrik ediyorum seni maşallahhhh