DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Ben yatak odasi fikrini begendim
Yatak odamda yuruyecek yer bile yok neredeyse insallah halledebilirim, bazami temizlerim,gardrop icini ve ustunu silerim yerlestiririm, cekmecelerimi yerlestirir temizlerim,perdelerim temiz zaten, tek sorun cam silmek
Haftalik aliskanliklarimi ise ihmal etmiyorum patron tezgahimi ve salonumu tertemiz birakiyorum, bir de her sabah uyaninca once wc temizleyip sonra kisisel bakima geciyorum

geçen gün alışveriş yaptım gezdim bünye daha yeni toparlıyo kendini :)
yatak odası iyidir bence çekmeceler,baza,pencere,balkon beni bekliyo
tezgahı dün toplayıpta yattım baya alıştım buna
oturma odasında uyudugum için temiz tutmaya çalışıyorum.
wc gün aşırı yıkarım zaten bu benim yıllardır alışkanlığım.

kızlar ben işleri tamamen bırakmadım yavaş yavaş yapıyım diyorum ama ne kadar yorulmam ya da ne kadar ağır kaldırmam zarar verir ne kadarı vermez bilmıyorum hamişler siz ilk haftalarınızda ne işler yapıyodunuz ? sat a göre 3+5 günlük. dün betam hcg 33 küsürdü. bi önceki gün 16ydı.

Mumkunse bir sure yapma canim, doktorunun dediklerine uymayi da ihmal etme, hic birsey senden ve bebisinden onemli degil
yani günlük bulasık yıkamak ortalık toplamak süpürme silme gibi seyler de yapmasam mı ? bulasık yıkarken ayakta duruyorum ya belim agrıyo dinlene dinlene yapsam mı ki hiç mi yapmasam

tezgah artık toplu olmaya başladı şükür arada oluyor gerçi ama sabah temiz tezgaha uyanmak çok güzel

wc zaten hergün yıkardım o yönden iyi ama oturma odası toplu olmuyo malesef oyunçako defter kalem bi yerlerden hep bişey çıkıyo

kızlar herkes madde yazıyo dayanamadım ben de yazcam

1 cıkan bulasıklar hemen yıkanıp kaldırılcak
2 yerler silicek yavaş yavaş yorulmadan :)
3 banyo temizlencek o da yavas yavas
4 balkon silicek
5 arkadas gelcek onla muhabbet edilcekk :) 2 - 2 bucuk saate yaycam bunları (1 harıç tabi ) o zamn kendımı yormıcam gunluk ıslerımı de yapmıs olcamm

benimde 5 maddem
1 yemek yapılıcak
2 evin dagınık yerleri toplanıcak 15-20 dk sürer
3 bulaşık mak çalışık
4 çamaşırlar yıkanıcak
5 yemek sonrası toplu durulacak

ilk iki madde tamamda
son madde yok bende daha valla
çok guzel bi maddeymis ama alisinca super olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…