-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.501
Yapmamm1 sene sonra miilk e ayini tamamlayana kadar bol bol dinlenmeye bak sonra yaparsin zaten maraton
31.03.2016 Mutfak Bildirimlerimizin son günü
01.04.2016 için 15 günlük odamız neresi olsunnnn?
En çok nereye ihtiyaç var herkes cevap versin ki ona göre belirleyelim :)
Bu haftanın alışkanlığınıflores vermiş:
Her gün en az 1 kez tuvaleti yıkamak(sabah ilk iş veya akşam yatmadan önce, çamaşır suyu veya güvendiğiniz başka bir ürünle fırçalayarak) Gerek gördükçe de hem iç hem dış temizliğini yapmak.
1.heyecandorukta
2.yesa
3.flores
4. @soocute
5.clemantin
6. @anka_misali
7. Y Yagmurluk
8. @NAZ__24
9.buble
10.KaranfilliGazoz
11.buna
12.MaRaL_
13.cnntrm
14. S Sevilah
15.Mia-
16. @2KediAnnesi
17.kakule71
18.NAVLEE
19.Nurhayal
20.bendimahi
21.Spencer90
22. @elifcino
23. @Nif19
24. K kahveyesil
25. @evlimutluuu
26. D Diclesum
27.ayhkdry
28.eshma
29.zambak86
30.darkmore
31.Busenur111
32.hadinur
Ve bu arada kimler bizimle devam ediyorrr???
1 camasir yikandi asildi5 madde
1 camasir yikanacak asilacak
2 daginiklik toplanacak
3 yemekyapilacak
4 bulasiklar makineye doldurulacak calistirilacak
5 mutfak tezgahi bomboş olacak :)
Ben de oyle diyordum da hic yapmiyorum valla sen deyince farkettim dur azcik naz yapayim bennnYapmammesime de diyorum sen yandin naz nasil ne kadar yapiliyomus gor
kızlarrrr bi süre bana madde falan yokk idare edin benii çünkü ben artıkkk
Hayirli olsun caniiiiiimkızlarrrr bi süre bana madde falan yokk idare edin benii çünkü ben artıkkk
yap yap ben başladım çoktannBen de oyle diyordum da hic yapmiyorum valla sen deyince farkettim dur azcik naz yapayim bennn
teşekkür ederimmhayırlı olsun canım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin :)
sağol canım çok küçük ama daha tutunamayabılır dedi doktor dua edinnHayirli olsun caniiiiiim
teşekkür ederimm
sağol canım çok küçük ama daha tutunamayabılır dedi doktor dua edinn
maşşallah :) amin sağol canımhayırlısı olsun canım allah sağlıkla kucağınıza aldırsın. alllah kısmet ettiyse en tutnamayacak denen bile tutunuyor . benim bi arkadaşım öyle kanamalı bi hamilelik geçirdiki hergün düştü düşecek çok şükür şimdi oğlu 2,5 yaşında:)
Ben varım! Gecikmeli olarak, birkaç gündür foruma giremiyorum, çok yoğunum ve yorgunum kızlar. Ben çoğunluğa uyarım. Ama mutfak temizliği yapmayacak mıydık Nisan'da? Ben mi yanlış hatırlıyorum..
heyecandorukta günaydın
Dünün bildirimini yapamadım . Bugün de madde yazamayacağım . Rahatsızım dün akşama kadar yattım . Son maddemi fazlasıyla yaptım
Yarına yazabilirim inş
beni idare etcekmisiniz 15-20 gün ?1.heyecandorukta
2.yesa
3.flores
4. @soocute
5.clemantin
6. @anka_misali
7. Y Yagmurluk
8. @NAZ__24
9.buble
10.KaranfilliGazoz
11.buna
12.MaRaL_
13.cnntrm
14. S Sevilah
15.Mia-
16.kakule71
17.NAVLEE
18.Nurhayal
19.bendimahi
20.Spencer90
21. @elifcino
22. @Nif19
23. K kahveyesil
24. @evlimutluuu
25. D Diclesum
26.ayhkdry
27.eshma
28.zambak86
29.darkmore
30.Busenur111
31.hadinur
Kızlarrrrr hadi canlanın ama bu bahar ve iş yoğunluğu beni de çok yoruyor ama biliyorum ki saldıkça salmak istiyor insan ondan sonra da işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor
Hadi bakalım Nisanın ilk iki haftası için çoğunluk YATAK ODASI dedi farklı fikri olan var mı ???
Haftalık alışkanlıklarımız ne alemde :
1-Tezgahı toplamadan yatmıyoruz değil miiiii?
2-Oturma odasını da bir güzel toplayıp etrafta boş bardak çanak bırakmadan geçiyoruz tabii ki yatmayaaa ???
3-WC yıkamaya da başladıkkkk ???
Tezgah dağınık çalışıldığında belki bir yarım saat alır ama diğer iki madde 10-15 dk da bitiyorrr ve birikmediği için her yer tertemiz oluyor kızlar biz bunu başarabiliriz