- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.047
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.461
heyecandorukta ben varim ama cok gunduz giremiyorum fazla gecede kimse olmuyor kabulsa devam etmek isterim canim
Ya ben hala oturuyorum bir suru isim var dedim ama yok kalkasim motive olmam lazimmm
beni de alin araniza
Valla super olur bucuga kadar yemeyi koyayim o zman :)Canim sen maddeleri geceden yazar ertesi gece de bildirimini yaparsın hiç sıkıntı değil bende çok giremiyorum yogunluktan
19:30 da maraton yapalım mı benimde çok isim var eve yeni geldim :)
İlk sayfalarımızı okudun ve sana uyuyorsa hoşgeldin aramıza
Ben imkansiz o saatte uyanik kalamam:) benim maddelerden 4 ve 5 kaldi.1 ve 2yi yapmiyorum cunku temiz camlar yeni silmistim tul de oyleKızlarrrrrrr mutfak için 2 günümüz kaldı... Kimlerin bitti mutfak.. Benim camı perdesi ve duvarı kaldı... Yarın sabah namazından sonra uyumayıp yapayım diyorum... Kim eşlik etmek ister bana o saatte...
1.heyecandorukta
2.yesa
3.flores
4.FAZLANAZLI
5.clemantin
6. A Anka
7. Y Yagmurluk
8. @NAZ__24
9.buble
10.KaranfilliGazoz
11.buna
12.MaRaL_
13.cnntrm
14. S Sevilah
15. @sumeyra1990
16. @2KediAnnesi
17.kakule71
18.NAVLEE
19.Nurhayal
20.bendimahi
21.Spencer90
22. @elifcino
23. @Nif19
24. K kahveyesil
25. @evlimutluuu
26. D Diclesum
27.ayhkdry
28.eshma
29.zambak86
30.darkmore
31.Busenur111
32.hadinur
pazartesi salı carsamba çalışıyorum tam uyamayabilirim diger gunler tam tekmil uygularim insCanim sen maddeleri geceden yazar ertesi gece de bildirimini yaparsın hiç sıkıntı değil bende çok giremiyorum yogunluktan
19:30 da maraton yapalım mı benimde çok isim var eve yeni geldim :)
İlk sayfalarımızı okudun ve sana uyuyorsa hoşgeldin aramıza
Canım gün boyu burada olman gerekmiyor, bu akşam yarının maddelerini yazıp ertesi akşam bildirimini yapabilirsin çalıştığın günler için :)pazartesi salı carsamba çalışıyorum tam uyamayabilirim diger gunler tam tekmil uygularim ins
geçmiş olsun canım dikkat et kendine...5 Madde
1-Yemek yapılacak
2-Çöp atılacak
3-Çamaşır asılacak
4-Kişisel temizlik yapılacak
5-İşten gelince güzelce yatıp dinlenilecek
Grip olmuşum fena tutuldum