- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #1.521
Tamam canım sen mazeretini bildirdin zaten sıkıntı yokbeni idare etcekmisiniz 15-20 gün ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım sen mazeretini bildirdin zaten sıkıntı yokbeni idare etcekmisiniz 15-20 gün ?
teşşekkürlerTamam canım sen mazeretini bildirdin zaten sıkıntı yok
Dualarim seninle cimcimemteşekkür ederimm
sağol canım çok küçük ama daha tutunamayabılır dedi doktor dua edinn
Ben yatak odasi fikrini begendim1. heyecandorukta
2. @yesa1
3. @flores
4. FAZLANAZLI
5. @clemantin
6. @anka_misali
7. @Yagmurluk
8. @NAZ__24
9. @buble
10. @KaranfilliGazoz
11. @buna
12. MaRaL_
13. @cnntrm
14. @Sevilah
15. Mia-
16. @kakule71
17. @NAVLEE
18. @Nurhayal
19. @bendimahi
20. @Spencer12345
21. @elifcino
22. @Nif19
23. @kahveyesil
24. @evlimutluuu
25. @Diclesum
26. @ayhkdry
27. @eshma
28. @zambak86
29. darkmore
30. @Busenur111
31. @hadinur
Kızlarrrrr hadi canlanın ama bu bahar ve iş yoğunluğu beni de çok yoruyor ama biliyorum ki saldıkça salmak istiyor insan ondan sonra da işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor
Hadi bakalım Nisanın ilk iki haftası için çoğunluk YATAK ODASI dedi farklı fikri olan var mı ???
Haftalık alışkanlıklarımız ne alemde :
1-Tezgahı toplamadan yatmıyoruz değil miiiii?
2-Oturma odasını da bir güzel toplayıp etrafta boş bardak çanak bırakmadan geçiyoruz tabii ki yatmayaaa ???
3-WC yıkamaya da başladıkkkk ???
Tezgah dağınık çalışıldığında belki bir yarım saat alır ama diğer iki madde 10-15 dk da bitiyorrr ve birikmediği için her yer tertemiz oluyor kızlar biz bunu başarabiliriz
Ben yatak odasi fikrini begendim
Yatak odamda yuruyecek yer bile yok neredeyse insallah halledebilirim, bazami temizlerim,gardrop icini ve ustunu silerim yerlestiririm, cekmecelerimi yerlestirir temizlerim,perdelerim temiz zaten, tek sorun cam silmek
Haftalik aliskanliklarimi ise ihmal etmiyorum patron tezgahimi ve salonumu tertemiz birakiyorum, bir de her sabah uyaninca once wc temizleyip sonra kisisel bakima geciyorum
1. heyecandorukta
2. @yesa1
3. @flores
4. FAZLANAZLI
5. @clemantin
6. @anka_misali
7. @Yagmurluk
8. @NAZ__24
9. @buble
10. @KaranfilliGazoz
11. @buna
12. MaRaL_
13. @cnntrm
14. @Sevilah
15. Mia-
16. @kakule71
17. @NAVLEE
18. @Nurhayal
19. @bendimahi
20. @Spencer12345
21. @elifcino
22. @Nif19
23. @kahveyesil
24. @evlimutluuu
25. @Diclesum
26. @ayhkdry
27. @eshma
28. @zambak86
29. darkmore
30. @Busenur111
31. @hadinur
Kızlarrrrr hadi canlanın ama bu bahar ve iş yoğunluğu beni de çok yoruyor ama biliyorum ki saldıkça salmak istiyor insan ondan sonra da işler içinden çıkılmaz bir hal alıyor
Hadi bakalım Nisanın ilk iki haftası için çoğunluk YATAK ODASI dedi farklı fikri olan var mı ???
2-Oturma odasını da bir güzel toplayıp etrafta boş bardak çanak bırakmadan geçiyoruz tabii ki yatmayaaa ???
Tezgah dağınık çalışıldığında belki bir yarım saat alır ama diğer iki madde 10-15 dk da bitiyorrr ve birikmediği için her yer tertemiz oluyor kızlar biz bunu başarabiliriz
inşallah canım sağol :) şimdilik işlere biraz ara vermedim de çok yavaş yavaş yapıyorumDualarim seninle cimcimem
Merak etme Allahin izniyle bebisin seninle kalacak
Mumkunse bir sure yapma canim, doktorunun dediklerine uymayi da ihmal etme, hic birsey senden ve bebisinden onemli degilinşallah canım sağol :) şimdilik işlere biraz ara vermedim de çok yavaş yavaş yapıyorum
doktor cok ağır olmadan günlük işlerini yapabılırsın dedı kuzum ama o ağırlık ölçüsü ne bılmıyorumMumkunse bir sure yapma canim, doktorunun dediklerine uymayi da ihmal etme, hic birsey senden ve bebisinden onemli degil
yani günlük bulasık yıkamak ortalık toplamak süpürme silme gibi seyler de yapmasam mı ? bulasık yıkarken ayakta duruyorum ya belim agrıyo dinlene dinlene yapsam mı ki hiç mi yapmasamMumkunse bir sure yapma canim, doktorunun dediklerine uymayi da ihmal etme, hic birsey senden ve bebisinden onemli degil
geçen gün alışveriş yaptım gezdim bünye daha yeni toparlıyo kendini :)
yatak odası iyidir bence çekmeceler,baza,pencere,balkon beni bekliyo
tezgahı dün toplayıpta yattım baya alıştım buna
oturma odasında uyudugum için temiz tutmaya çalışıyorum.
wc gün aşırı yıkarım zaten bu benim yıllardır alışkanlığım.
evi 1+1 olanlar nolcakkk ben yapmıcam zaten de fikir olarak söyledimçocuk odası diyorum ben.
Bugünün beş maddesi
yatak odası süpürülcek
silinecek
bul mak boşalıcak
toz alınacak
ütü yapılacak
evi 1+1 olan zaten tüm evi bi günde temizler çocuk yoksa ev temiz oluyo zaten :))evi 1+1 olanlar nolcakkk ben yapmıcam zaten de fikir olarak söyledim
ayevi 1+1 olan zaten tüm evi bi günde temizler çocuk yoksa ev temiz oluyo zaten :))
ilk iki madde tamamda1. heyecandorukta
2. @yesa1
3. @flores
4. FAZLANAZLI
5. @clemantin
6. @anka_misali
7. @Yagmurluk
8. @NAZ__24
9. @buble
10. @KaranfilliGazoz
11. @buna
12. MaRaL_
13. @cnntrm
14. @Sevilah
15. Mia-
16. @kakule71
17. @NAVLEE
18. @Nurhayal
19. @bendimahi
20. @Spencer12345
21. @elifcino
22. @Nif19
23. @kahveyesil
24. @evlimutluuu
25. @Diclesum
26. @ayhkdry
27. @eshma
28. @zambak86
29. darkmore
30. @Busenur111
31. @hadinur