DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Kızlarrrr günaydınn dün uzun süreli uğrayamadım bildirim yapıp çıktım. Nasılsınızzz?

Ben dün maratonda kendi rekorumu kırdımmmm :)

1 saatte yatak odası çekmece ve dolaplarımı boşalttım temizledim sildim ve Konmari metoduna göre yeniden yerleştirdim.
Çekmeceler yetmezken 3 çekmece boşta kaldı, yer sıkıntısı çekiyorsanız denemelisiniz :)
Sonra bir de yatak odası perdesini yıkadım astım malum cumartesi büyük temizlik perdeler bari önden yıkansın ki o gün her şey yetişsin diyorum :)

Sizde durumlar nedir

Heyecandorukta 17 Mart 5 Madde:
1.Etrafta dağınıklık kaldıysa her şey yerlerine koyacak
2.Sarma sarılacak
3. Salon perdesi yıkanıp takılacak
4. Küçük oda perdesi yıkanıp takılacak
5. Çamaşır odası kilimi yıkanıp asılacak

eshma 17 mart 5 madde :

1. dün akşam yarım kalan denememi bitirmek
2.kozmetik malzemelerini elden geçirmek
3. kızın oyuncaklarından bi poşet kaldırmak
4. aklımda olan tülden bulaşık süngerimi dikmek
5. kendime cilt bakımı yapmak

Dün gezmekten ütülerim kaldı, bir de üstüne konserve kavanozlarım düştü, kırıldı, dün biraz uğraştım çıkmadı. Cam kırıkları yapış yapış. Bugun tekrar deneyeeceğim.

Ev Toparlanacak,
Ütü yapılacak,
Çamaşır Yıkanacak,
Yemek yapılacak.

ay kızlar dün eve bi gittim sağ olsun annem çamlarımı silmiş, mutfak dolaplarımı silmiş, ortalığı toplamış, ütümü yapmış, yemeğimi pişirmiş. öyle mutlu oldum ki

ah ah boşuna demiyorlar ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar diye. aynen öyle. benim ne kadar yorulduğumu bildiği için bana hiç söylemeden tüm camlarımı silmiş. canım benim çok yorulmuş ama olsun diyor ben dinlenirim sen hergün yoruluyorsun.

o sebeple bugünkü maddelerim öyle kendim için maddeler.

fazla yorma kendini dip köşe bi günde olmaz :)

Bugün yolculuk var hafte sonu abime kız isteme söz nişan bir arada yapılacak.

bugünün beş'lisi
mutfak toplanacak
bulaşık makinesi boşalacak
banyo lavabosu yıkanacak
banyo silinecek
süpürge açılacak

benim çizilen ahşap masam var ona bir çare bulmam lazım
daha olmadı mobilyacıya tekrar vernik attırıcam

boş odam için köşe takımı düşünüyorum koyu gri ve sandıklı birşey

ayakkabılık ve kitaplıkta alınıcak vs. vs. vs.

eve düzen vermek çok zormuş

Günaydın kızlar bugünki maddelerim
Bütün odalar toplanacak+ütü yapılacak
Süpürge açılacak
Ayakkabılık temizlenecek
Banyonun dolabı silinecek düzenlenecek temizlenecek
Mutfak maddeleri gözden geçirilip kolay olanları yapılacak

Kolayyyy gelsinnnn kızlaaar

İşte eşyasızlığın faydaları burda
Evde eşya yok dağınıklık kalkınca dip köşe girilebiliyorsun bir günde... Yatak odası hariç süpürdüm ama silemedim çok fena midem bulandı
maşallah nazar değmesin. uzan biraz tansiyon düşüklüğü olabilir. bi de hamilelik zaten zor inşallah bu dönem kısa sürer

İşte eşyasızlığın faydaları burda
Evde eşya yok dağınıklık kalkınca dip köşe girilebiliyorsun bir günde... Yatak odası hariç süpürdüm ama silemedim çok fena midem bulandı

canım ya sen yorma kendini çok..olduğu kadar boşver..yat dinlen.bizim gelinde önümüzdeki ay doğuracak,1 ayı falan kaldı.eşyasını topladı annesine gitti,evde çok yoruluyormuş,dinlenmen lazım demiş doktor.duyanda çok titiz temiz biri zannedecek,tövbe yarabbimm..ayy görümceliğim tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…