DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

5 maddem

1.boş odam süpürülcek
2.çamaşırlar katlanıcak
3.yemek yapılıcak
4.oturma odamı süpürücem
5.banyo ve bakım yapıcam kendime

canım ya sen yorma kendini çok..olduğu kadar boşver..yat dinlen.bizim gelinde önümüzdeki ay doğuracak,1 ayı falan kaldı.eşyasını topladı annesine gitti,evde çok yoruluyormuş,dinlenmen lazım demiş doktor.duyanda çok titiz temiz biri zannedecek,tövbe yarabbimm..ayy görümceliğim tuttu :KK70::p

:KK70:ben kendi evimde daha çok rahat ediyorum. anca yemeğe falan giderim anneme :KK70::KK70:

Bendeee varimm ayy cok tesekkrler duyglrma trcmn oldn ben bekarken hep clstgm icin tmzlk yapmaya vktm hic olmadi 3 senedr evliyim evm cok pis degl gnlk sprup siliyorm mtfgmi haftada bkz trmzlyrm ama yeterli olmuyor

:KK70:ben kendi evimde daha çok rahat ediyorum. anca yemeğe falan giderim anneme :KK70::KK70:

herkes aynı olmuyor işte kuzum,bizimki farklı bir cins :KK70: ..biz onlara işten kaçan tembelgiller diyoruz..ankacığım ne yapsın ozaman,bavulu toplayıp hepten gitsin yerleşsin biryerlere,yavrum 3.çocuğuna hamile ama 2 çocuk 1 koca 1 ev idare ediyor o haliyle.. A Anka :KK200::KK68:

herkes aynı olmuyor işte kuzum,bizimki farklı bir cins :KK70: ..biz onlara işten kaçan tembelgiller diyoruz..ankacığım ne yapsın ozaman,bavulu toplayıp hepten gitsin yerleşsin biryerlere,yavrum 3.çocuğuna hamile ama 2 çocuk 1 koca 1 ev idare ediyor o haliyle.. A Anka :KK200::KK68:

Dr. dinlen demiş ya belki ondandır canım bide ilk dogumuysa korkuyo olabilir.
bende mesela acaba gerçekten sancım gelse nasıl anlıcam diye düşünüyorum :KK70::KK70: kesin bi süre kal gelir bana saf saf bakarım etrafa :KK57:

Dr. dinlen demiş ya belki ondandır canım bide ilk dogumuysa korkuyo olabilir.
bende mesela acaba gerçekten sancım gelse nasıl anlıcam diye düşünüyorum :KK70::KK70: kesin bi süre kal gelir bana saf saf bakarım etrafa :KK57:

yok kuzum ya 2.doğumu,ilkindede yaptı aynısını ondan diyorum zaten . hiç korkma güzelim,allah cidden yardım ediyor..

buble buble canım yaaa ordan bakınca çok zor gibi görünüyor dimi... Üstelik kızım hasta biliyorsun farklı... Ama rabbim yardım ediyor işte...aslında rabbim herşeyi ayarlıyor kolaylığını veriyor da biz şikayet edecek bişey buluyoruz ... Bi de ben rahatım çok kasmıyorum kendimi.. Eşim de yardım ediyor çok şükür... Yuvarlanıp gidiyorum... Benim ailem 12 saatlik uzaklıkta istesem de gidemem... Zaten rahat da edemem... İyiyim çok şükür...

Mia- Mia- korkma canım o sancı pek anlaşılmayacak bişey değil.. :KK70: Kal falan da gelmiyor rahat ol sen... :KK70:

yok kuzum ya 2.doğumu,ilkindede yaptı aynısını ondan diyorum zaten . hiç korkma güzelim,allah cidden yardım ediyor..

O zaman başka canım neyse doğursun da son nazları :KK70:

Mia- Mia- korkma canım o sancı pek anlaşılmayacak bişey değil.. :KK70: Kal falan da gelmiyor rahat ol sen... :KK70:

Hadi ya :KK57: sancı dayanılcak gibi oluyo dimi normalde sabırlı sessiz biriyim de ama canım yanarsa ortalığı yıkarım acımam :KK70:

Mia- Mia- canım benim korkma,allah yardım ediyor.birde zaten dört gözle beklediğin bir durum,yavrunu göreceksin.onun yüzünü gördüğün zaman tüm acıların ağrıların geçip gidiyor.

O zaman başka canım neyse doğursun da son nazları :KK70:

Hadi ya :KK57: sancı dayanılcak gibi oluyo dimi normalde sabırlı sessiz biriyim de ama canım yanarsa ortalığı yıkarım acımam :KK70:

Yok canım ya öyle ortalığı yıkacak kadar değil... Benimki bi de suni sancıydı ona daha kötü diyorlar ama yok ya abartıyor herkes bence... İşte çocuk doğurdum az abartayım kaç kere doğurcam ki havasında oluyor genelde herkes... :KK70:
Ben normal doğuramadın sezeryan oldu akşam koşturuyordum ortalıkta... Hiç öyle büyütülecek bişey değil...

yesa yesa canım sabah 6gibi yazmışssın topiğe ama sonra sesin çıkmamış,merak ettim,iyisin değilmi kuzum..

Canım o kadar ama o kadar ama o kadar yoğun bir iş günü geçirdim ki şimdi eve girdim ama yine çıkmam lazım eşimi almak için. .. imkan olsa uyusam yarın akşam anca kalkarim:KK61:

Çok tatlısın beni sorduğun için :KK36:

Bir hayat isterim dedikodusuz.
Babam olsa sevmem dedikodu yapanı.
Görümce naz yapıyorda ne yapmış.
Gitmiş anasına yapıyor nazını.
Gel görümce sen bana bak dememiş ya?
Niye demediği belli anasına muhtaç olmuş görümce bundan rahatsız olmuş kendine muhtaç olsa ne yapacağını Allah bilir.Ne olur başkalarının hayatlarına karışmayalım arkadaşlar.Kendimize yapılmasını istemediğimiz şeyleri kimseye yapmamak lazım.Tamamen iyi niyetle yazdım.

O zaman ben bi düzen fotosu paylaşayım ya içimden geldi :KK53:

Tv sehpasi açınca 4 dantelli kutu çıkıyor :KK19:

20160315_222202.jpg

Bugun ancak firsat buldumm eve yeni girdim sayilir bugunku 5 maddem
1.hastaneye gidilecek(gidildi)
2.bulasik makinesi bosaltilacak(bosaltildi)
3.yemek yapilacak(yapildi)
4.yapilan mutfak alisverisi yerlestirilecek(yerlestirildi)
5.banyo yikanacak

Kizlar nasilsiniz ben bi kac gundur rahatsizdim bogaz falan cok kotuydu hic bir is yapmadim ya ve bugunde gorumcem geldi ama cok kotu oldum vallahi bugunun bes maddesini yazayim bari
1 evi toplama
2 kahvalti hazirlama
3 misafire hazirlik
4 wc yikamak
5 evi tekrar toplama

Kızlarrrr günaydınn dün uzun süreli uğrayamadım bildirim yapıp çıktım. Nasılsınızzz?

Ben dün maratonda kendi rekorumu kırdımmmm :)
Konmari usulü ne canım benim hiçbirşeyim sığmıyor çekmecelere dolaplara

1 saatte yatak odası çekmece ve dolaplarımı boşalttım temizledim sildim ve Konmari metoduna göre yeniden yerleştirdim.
Çekmeceler yetmezken 3 çekmece boşta kaldı, yer sıkıntısı çekiyorsanız denemelisiniz :)
Sonra bir de yatak odası perdesini yıkadım astım malum cumartesi büyük temizlik perdeler bari önden yıkansın ki o gün her şey yetişsin diyorum :)

Sizde durumlar nedir :KK36:

Konmari usulü ne canim benim de hiçbirşeyim sığmıyor dolaplara çekmecelere

Son düzenleme:
X