- Konu Sahibi heyecandorukta
Sabahtan beri hiç iş yapmadım yesa ... Ev dağınık mutfak dağınık çok fena heryer düşündükçe karnıma ağrı giriyor..içimdeki hayley gitti tembel Garfield geldi ye iç yat modundayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de cok zayif oldugum soylenemez:) maksimum 8 kilo bictim kendime ve ilk hedefim 4 ayi kilosuz kapatmakti son 3 gun kaldi hedefime ulasmamaBen kilolu hamile kaldım... Çok korkuyorum çok alacağım diye 75 le falan bitirsem sevineceğim...
Sabahtan beri hiç iş yapmadım yesa ... Ev dağınık mutfak dağınık çok fena heryer düşündükçe karnıma ağrı giriyor..içimdeki hayley gitti tembel Garfield geldi ye iç yat modundayım
ayy pardon bunlar değil şunlar olacak
TEMİZ TEZGAH DİYORUZZZZZZZZZZ
SABAH SABAH TEMİZ FERAH MUTFAĞA UYANMAK DİYORUZ
anka yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sabahtan beri hasta halimle yaptıklarım;
Evi süpürdüm. .
2 makine çamaşır astım. .
Balkonu yıkadım. .
Yemek yaptım. .
Orası neresi ki :)o zaman bildirim topiğine canım :)
Ilk sayfayi tekrar oku canim orda ayrintili yaziyor link de varOrası neresi ki :)
Tamam teşekkür ederimIlk sayfayi tekrar oku canim orda ayrintili yaziyor link de var
Orası neresi ki :)
Günaydın arkadaşlar... Yattık yedik içtik zurnanın zırt dediği yere geldik
Bu gun artık evi yaşanılacak bi hale getirmek lazım... İşte Ankanın 5 maddesi.... Tabi 5 maddeyle falan iflah olmaz bu ev ama yapacak bişey yok kıskanıp kafama kafama vuruyorlar sonra...
1. Butun evdeki dağınıklık toparlanacak yerlerine yerleşecek
2. Bütün ev dip köşe süpürülecek
3. Dip köşe silinecek
4. Mutfak toplanacak dolaplar düzeltilecek
5. Oğlana pantolon gömlek alınacak...
Yuh anka bunları yapar 5 arti koyarsa yesa kendine bir 5 madde daha yazar yapar hatta anka nin belirlediği 5 maddeyi bile yapar