- 23 Eylül 2013
- 23.863
- 48.533
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
canım ya sen yorma kendini çok..olduğu kadar boşver..yat dinlen.bizim gelinde önümüzdeki ay doğuracak,1 ayı falan kaldı.eşyasını topladı annesine gitti,evde çok yoruluyormuş,dinlenmen lazım demiş doktor.duyanda çok titiz temiz biri zannedecek,tövbe yarabbimm..ayy görümceliğim tuttu
ben kendi evimde daha çok rahat ediyorum. anca yemeğe falan giderim anneme
Dr. dinlen demiş ya belki ondandır canım bide ilk dogumuysa korkuyo olabilir.
bende mesela acaba gerçekten sancım gelse nasıl anlıcam diye düşünüyorumkesin bi süre kal gelir bana saf saf bakarım etrafa
yok kuzum ya 2.doğumu,ilkindede yaptı aynısını ondan diyorum zaten . hiç korkma güzelim,allah cidden yardım ediyor..
O zaman başka canım neyse doğursun da son nazları
Hadi yasancı dayanılcak gibi oluyo dimi normalde sabırlı sessiz biriyim de ama canım yanarsa ortalığı yıkarım acımam
yesa canım sabah 6gibi yazmışssın topiğe ama sonra sesin çıkmamış,merak ettim,iyisin değilmi kuzum..
Bugünün 5 lisi
- Çamaşır yıkanıp asılacak
- Kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek
- Nevresim değiştirilecek
- Yatak odasının tozu alınacak
- Salon süpürülecek
Kızlarrrr günaydınn dün uzun süreli uğrayamadım bildirim yapıp çıktım. Nasılsınızzz?
Ben dün maratonda kendi rekorumu kırdımmmm :)
Konmari usulü ne canım benim hiçbirşeyim sığmıyor çekmecelere dolaplara
1 saatte yatak odası çekmece ve dolaplarımı boşalttım temizledim sildim ve Konmari metoduna göre yeniden yerleştirdim.
Çekmeceler yetmezken 3 çekmece boşta kaldı, yer sıkıntısı çekiyorsanız denemelisiniz :)
Sonra bir de yatak odası perdesini yıkadım astım malum cumartesi büyük temizlik perdeler bari önden yıkansın ki o gün her şey yetişsin diyorum :)
Sizde durumlar nedir
Konmari usulü ne canim benim de hiçbirşeyim sığmıyor dolaplara çekmecelere
Konmari usulü ne canim benim de hiçbirşeyim sığmıyor dolaplara çekmecelere