- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.047
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Ayy bende mutlu oldum vallahi keske hep boyle kalsa ama nerde sabah yine ayni olur oyyy simdide sinir oldumOhhh canım tebrik ederimmmm sabah mis gibi bir mutfağa uyanacaksin oh nasıl mutlu oldum şu an
İşimiz bittiği an topluyoruz bundan sonra ve sinir olmuyoruzAyy bende mutlu oldum vallahi keske hep boyle kalsa ama nerde sabah yine ayni olur oyyy simdide sinir oldum
Birazdaha derin ve kapakli canim ve ben cop kovasi kullanmiyorum unutkanlik var bende copu icinde unutuyorum bazen biyere gidince atmayi unutuyorum koku oluyor bende poset kullaniyorum gozumun onunde olsunki atayim bu biraz kucuk geliyor kapakli olani bulursam onu alirimKapaklısını bilmiyorum. Ama ben memnunum. İçine küçük bir poşet koyuyorum o anlık işim bitince hemen toplayıp hooop büyük çöpe atıyorum poşetle. Tezgaha patates soğan soyma dönemi kapandı :))
Bu konuda desteklerinizi bekliyorumİşimiz bittiği an topluyoruz bundan sonra ve sinir olmuyoruz
Birazdaha derin ve kapakli canim ve ben cop kovasi kullanmiyorum unutkanlik var bende copu icinde unutuyorum bazen biyere gidince atmayi unutuyorum koku oluyor bende poset kullaniyorum gozumun onunde olsunki atayim bu biraz kucuk geliyor kapakli olani bulursam onu alirim
Aynen canim ben de senin gibi yapiyorum ve o cop seysini cok seviyorum :)Kapaklısını bilmiyorum. Ama ben memnunum. İçine küçük bir poşet koyuyorum o anlık işim bitince hemen toplayıp hooop büyük çöpe atıyorum poşetle. Tezgaha patates soğan soyma dönemi kapandı :))
Aynen canim ben de senin gibi yapiyorum ve o cop seysini cok seviyorum :)
Ahahaha kesinlikle yasasin cop seysiYaşasın "çöp şeysi" o zaman
Ben bırakmıştım bikerebundan sonra kapıyı kilitleyip yatayım bari
Neyse akşama ekliyim o zaman resim sabah akşam benim tezgaha mı bakacak herkes...
Geç bi saatte ekle canım...
Öğle vakti temiz tezgah fotosu geçip de yatmadan önce tezgahim diye kandırma bizi
Ben sen miyim...durup durup aynı resimleri ekliyorsun
Görmedim çünkü senin değil dimi... Ne var onarın içinde bi de içlerini çek yoksa inanmam