DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Kendini etiketleyince de bildirim geliyor mu canım dur ben de deniyim @anka_misali

Ayyy uykusuz geceden sonra sarhoş gibiyim yaaa... Saçmalıyorum mazur görün
Bildirim gelsin diye eklemedim canım kendimi.Nick imin altına maddeleri sıraladım.Kırmızı başlıkla ışıldamak için işte.

Simdi oturabildim yaa oglum emmek istemesi yne oturamicaktim :)
Banyom kaldi bi tek.ev toparlandi supuruldu yemekler tamam, tatli ve cayin yanina pasta yaptim. Camasrlari yerlestirdim.pesimde oglumla oldugu kadar yaptik beraber:))

Gerisini de artik esim gelince yaparim. Yorgunummm

Ne kadarlık oğlun Can'ım Bnmki 6,5 aylık

Ayyy maraton neeeee

Canım maraton hep beraber temizlik yapma

30 dk lik olabilir 1 saatlik olabilir

Kuruyorsun alarmı belirlediğin saat boyunca ne yaparsan kar

GÜNLÜK YAPTIKLARIMİZİ NORMALDE YAZMAK YASAK AMA MARATON YAPINCA YAPTİKLARİNİ YAZABİLİRSİN

mutfak 10 madde bildirim topigi ilk sayfa

Ya bu üyeyi güdersin yada bu diyardan giderimbi kere daha Azeri'n de kazan kaldırıcam bütün yeni çerileride arkamda götürücemkuralları hiç sevmem uymamak için konurlar

Oooo kural yok düzen yok kafana göre takilacaksan git kendi kendine topik aç takıl

Hem acarsan azerin yerine senin ismini kullanırım

Bisi sorabilir miyim heyecandorukta 2 haftalik hedeflerimizi yaparken gunluk 5 maddemizde yaptigimiz o temizligi belirtebiliyor muyuz?
5 maddenin içinde o 10 maddeden de katabilir miyim diye sordun değil mi canım ? Evet tabii ki bende öyle yapacağım mesela 16 sinda mutfak dolap içlerini silecegim maddelerimden biri bu olacak

Ay oldum 1 saatte yaptıklarımi yazıyorum: 19 unda büyük temizlik olacak evde o yüzden yarın halıları yıkamaya vereceğim tüm evin halılarıni supurdum rulo yaptım küçük odaya koydum. Halılar kalkınca yerleri de supurdum. Vitrin içlerini yapmak için suyunu hazırladım şimdi biraz dinleniyorum kalan islerimi birazdan yapacağım :)

5 maddenin içinde o 10 maddeden de katabilir miyim diye sordun değil mi canım ? Evet tabii ki bende öyle yapacağım mesela 16 sinda mutfak dolap içlerini silecegim maddelerimden biri bu olacak
Tesekkur ederim :) bu dolap icleri falan ne kadar surede bir silinmeli daha yeni evli sayilirim alisamadim henuz bu konulara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…