- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
su maratona bi katilamadim gitti yaaa bu gunkinede katilamicam halamlarda yemekteyim ve bes madde yapilmadi kizlar saat kaca kadardi bildirim
Bildirim gelsin diye eklemedim canım kendimi.Nick imin altına maddeleri sıraladım.Kırmızı başlıkla ışıldamak için işte.Kendini etiketleyince de bildirim geliyor mu canımdur ben de deniyim @anka_misali
Ayyy uykusuz geceden sonra sarhoş gibiyim yaaa... Saçmalıyorum mazur görün
Ayyyy burda da başladı Azeri'n demeye şimdi baylıcimmmSupersin canım da 6 madde olmuş bu
Gunluk sadece 5 Maddemiz var onun haricinde yaptıklarını azerin arkadaşımızın bir konusu var orada yazabilirsin
Şimdi yavaşça bildirim topigine git adını YA 5 arti de
Ayyyy burda da başladı Azeri'n demeye şimdi baylıcimmm
Ne kadarlık oğlun Can'ım Bnmki 6,5 aylıkSimdi oturabildim yaa oglum emmek istemesi yne oturamicaktim :)
Banyom kaldi bi tek.ev toparlandi supuruldu yemekler tamam, tatli ve cayin yanina pasta yaptim. Camasrlari yerlestirdim.pesimde oglumla oldugu kadar yaptik beraber:))
Gerisini de artik esim gelince yaparim. Yorgunummm
Ayyy maraton neeeee
Aha geldi sürekli kurallara uymayan kafasına göre takılan arkadaş da
Ya bu üyeyi güdersin yada bu diyardan giderimbi kere daha Azeri'n de kazan kaldırıcam bütün yeni çerileride arkamda götürücem kuralları hiç sevmem uymamak için konurlar
Süper fikir kazenede rica ederim bütün prolara link atar dolup taşar benim topikOooo kural yok düzen yok kafana göre takilacaksan git kendi kendine topik aç takıl
Hem acarsan azerin yerine senin ismini kullanırım
bildirim sayfasının ilk sayfasında yok mumutfagın 10 maddesini bulamadım ben ya hangi sayfada
Burada ütümüde yaptım
Allah bagislasin.Ne kadarlık oğlun Can'ım Bnmki 6,5 aylık
gördum canım sagol bende bu topıkte aramaya çalışıyordum dıgerındeymişbildirim sayfasının ilk sayfasında yok mu
5 maddenin içinde o 10 maddeden de katabilir miyim diye sordun değil mi canım ? Evet tabii ki bende öyle yapacağım mesela 16 sinda mutfak dolap içlerini silecegim maddelerimden biri bu olacakBisi sorabilir miyimheyecandorukta 2 haftalik hedeflerimizi yaparken gunluk 5 maddemizde yaptigimiz o temizligi belirtebiliyor muyuz?
Tesekkur ederim :) bu dolap icleri falan ne kadar surede bir silinmeli daha yeni evli sayilirim alisamadim henuz bu konulara :)5 maddenin içinde o 10 maddeden de katabilir miyim diye sordun değil mi canım ? Evet tabii ki bende öyle yapacağım mesela 16 sinda mutfak dolap içlerini silecegim maddelerimden biri bu olacak