DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Tesekkur ederim :) bu dolap icleri falan ne kadar surede bir silinmeli daha yeni evli sayilirim alisamadim henuz bu konulara :)
Bu konuda yorum yapmak için en uygun olmayan kişiyim :KK70: bende 1 yıllık evliyim ama çalıştığım için zaman ayiramiyorum her şeye tembellikten ama artık değiştim En Büyük KK

Canim ben 3 ayda bir siliyorum sanırım evlendugimden beri 4 kere sildim. Ama doğrusu nedir tecrubelilerden öğrenmek isterim :)

Bu konuda yorum yapmak için en uygun olmayan kişiyim :KK70: bende 1 yıllık evliyim ama çalıştığım için zaman ayiramiyorum her şeye tembellikten ama artık değiştim En Büyük KK

Canim ben 3 ayda bir siliyorum sanırım evlendugimden beri 4 kere sildim. Ama doğrusu nedir tecrubelilerden öğrenmek isterim :)
Ben de ogrenmek isterim ben de 6.5 aylik evliyim 2 ay oldu tasinali silsem mi temizlerde sanki ama bilemedim zaten ust raflara hic dokunamam ancak ilk raflar :anneadayı:

Ben de ogrenmek isterim ben de 6.5 aylik evliyim 2 ay oldu tasinali silsem mi temizlerde sanki ama bilemedim zaten ust raflara hic dokunamam ancak ilk raflar :anneadayı:
Yerim senin bebisini yaaa siz böyle paylaştıkça içimde bebek aşkı katlanarak artıyor :)

Sık kullandiklarini silebilirsin canım tabii ki kendini yormadan :)

heyecandorukta heyecandorukta yesa yesa bildirim sayfasında bir karışıklık var sanrım:KK48: Bugünün bildirimi başladı mı başlamadı mı kafam karıştı:KK64:Ben maddeleri tamamladım da:KK55::KK55::KK55:
@NAZ__24 canım sen bugün 17 de Dünün bildirimini mi yaptın :KK70: öyle ise eğer öncelikle sabah 10 a kadar Dünün bildirimleri sondu :)
Canim sen Yesa nin en son yaptığının altına ekle :KK15:

heyecandorukta heyecandorukta yesa yesa bildirim sayfasında bir karışıklık var sanrım:KK48: Bugünün bildirimi başladı mı başlamadı mı kafam karıştı:KK64:Ben maddeleri tamamladım da:KK55::KK55::KK55:

@NAZ__24 canım sen bugün 17 de Dünün bildirimini mi yaptın :KK70: öyle ise eğer öncelikle sabah 10 a kadar Dünün bildirimleri sondu :)
Canim sen Yesa nin en son yaptığının altına ekle :KK15:

Canım kadının kuralla alakası yok ki kafasına göre takılıyor duzenledim ben :KK70:

Yesa 1 bugünkü maddeleri 5 arti

1. Salon toz alındı
2. Mutfak süpürüldü
3. Yemek yapıldı
4 yatak odası toplandı
5 dusakabin yeni alinan bim ürünü ile temizlendi

Hayırlı akşamlar kızlar,
Dört madde tamam kaldı bi tek son madde yani kitap okumak :)) onu da birazdan yapacağım
aslında ben kendim teşhis etmiştim radyolojik bi testi yok ağrım var dr bakıyo mr a bir şeyin yok diyo sonra ftr ye gittim sırtında belli noktalar var bunlar kas düğümü o noktalarda ağrı oluyor. bi ilaç verdi bir nevi antidepresan çok faydasını görmedim bıraktım kafaya bir şey takmamak lazım bende hassas bi yapıya sahibim malesef her şeyi dert edinebiliyorum. akupunktur yaptırmak istiyorum aslında
Ben de öyleyim canım ya kafama bişeyi taktım mı her tarafım ağrıyor özellikle sırtım boynum başım galiba bende de var o meret :KK43:(

Hayırlı akşamlar kızlar,
Dört madde tamam kaldı bi tek son madde yani kitap okumak :)) onu da birazdan yapacağım

Ben de öyleyim canım ya kafama bişeyi taktım mı her tarafım ağrıyor özellikle sırtım boynum başım galiba bende de var o meret :KK43:(

Supersin canım 5 te 5 yap bildirim topigi ayrı ona 5 arti diye ekle adını

Vay beee bu günleri de görecek miydim bendimahi gelmiş de temizlik yapmış da adını ekleyecek:KK70:

Hayırlı akşamlar kızlar,

bu aralar özel durumlarım var bu yüzden daha çok ağrım oluyo hele bugün ense kökümden ağrım var havadan mıdır bilmem teravisi de yok bunun. genetik benim annemde de var

yesa yesa özledim kız seni bu takılmalarını enerjini :)))
FAZLANAZLI FAZLANAZLI canım seni çok iyi anlıyorum yaa galiba aynıyız bu havalar ağrıları azdırır zaten, bu arada Rabbim sıkıntılarını hafifletsin canım
amin canım insanın hep en korktuğu şey başına gelirmiş haksızlığa uğramak Allah büyüktür diyorum

yesa yesa özledim kız seni bu takılmalarını enerjini :)))
FAZLANAZLI FAZLANAZLI canım seni çok iyi anlıyorum yaa galiba aynıyız bu havalar ağrıları azdırır zaten, bu arada Rabbim sıkıntılarını hafifletsin canım

Aynen canım ya ben de özlemişim seni

Mart ayı hamile kalmak isteyenler topigimë de beklerim haa :anneadayı:

Anka kendi topiğinin reklamını yapmıştı ben neden yapmayım dedim :KK70:

amin canım insanın hep en korktuğu şey başına gelirmiş haksızlığa uğramak Allah büyüktür diyorum

özel hayatında mı canım, üzülme güzelim ya herkes dönem dönem yaşıyor bu tarz şeyler Rabbim anlaşılmanı kolaylaştırsın inş.

Aynen canım ya ben de özlemişim seni

Mart ayı hamile kalmak isteyenler topigimë de beklerim haa :anneadayı:

Anka kendi topiğinin reklamını yapmıştı ben neden yapmayım dedim :KK70:

senin reklamını da topiğini de yerim de ben mart ayında hamile kalmak istemiyom onu napcazzz :KK70:

15 Mart için 5 madde :
1.mutfak lavabosunun borusunu degistirmek
2.Yaprak sarmak (Gün için dondurucuya atacagim)
3. 3 kilo yufkadan börek yapmak 2 çeşit (Bu da dondurucuya )
4. Ütü yapmak (hiç zannetmiyorum ama yapmaliyim)
5. Ayaklarımi dikip yatmak :KK70: :KK70: :KK70:

X