DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

aslında ben kendim teşhis etmiştim radyolojik bi testi yok ağrım var dr bakıyo mr a bir şeyin yok diyo sonra ftr ye gittim sırtında belli noktalar var bunlar kas düğümü o noktalarda ağrı oluyor. bi ilaç verdi bir nevi antidepresan çok faydasını görmedim bıraktım kafaya bir şey takmamak lazım bende hassas bi yapıya sahibim malesef her şeyi dert edinebiliyorum. akupunktur yaptırmak istiyorum aslında

hoşgeldin bebek küçükken düzen oturtursan çok rahat edersin

@"soocute, post: 45603682, member: 107201"]cevapla yapıp başındaki [QUOTO] kısmını silebilirsin ya da normal kopyala yapıştır yapıp kendini eklersin nickin önüne @ işareti koyunca etiket oluyor[/QUOTE]

"heyecandorukta, post: 45603686, member: 602840"]canım şimdi sen bana cevap yazdın ya cevapla dediğinde başta [quote ] ve sonda da aynı şekilde [quote ] yazan kısımları parantez dahil siliyorsun sonuna adını yazıp cevapla Heyecandorukta

[ QUOTE="Spencer12345, post: 45fgd604033, member: 745432" ]Neyse ben vazgeçtim olmadi bi türlü[ /Q UOTE ]

Canım bildirim topiğinde son yoruma cevapla diyeceksin boyadığım kısımları silince düz mesaj olmuş olacak, o zaman kendini ekleyip cevapla diyeceksin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…