- 24 Haziran 2015
- 926
- 838
- 37
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Bundan 5 madde çıkar ki
1- 2 makina renkli yıkamak
2- 1 makina beyaz yıkamak
3- Kuruyanları ütülemek
4- Katlanacak olanları katlayıp yerleştirmek
5- Çay demleyip film izlemek gibi :)
aslında ben kendim teşhis etmiştim radyolojik bi testi yok ağrım var dr bakıyo mr a bir şeyin yok diyo sonra ftr ye gittim sırtında belli noktalar var bunlar kas düğümü o noktalarda ağrı oluyor. bi ilaç verdi bir nevi antidepresan çok faydasını görmedim bıraktım kafaya bir şey takmamak lazım bende hassas bi yapıya sahibim malesef her şeyi dert edinebiliyorum. akupunktur yaptırmak istiyorum aslındasağol canım öyle mi doğrudur bi bakayım araştırayım.
ya biliyor musun ben kendimde fibromiyaljiden de şüpheleniyorum ben,m ağrılar hiç bitmiyor ki,
müsaiit olduğun bi ara bana biraz bahseder misin, bir radyo programında denk gelmiş duymuş idim, sana nasıl teşhis kondu canım?
Bi sorum olacak cnm etiketlemeyi nasıl yapıyoruz . Bildirim sayfasında da listeyi nasıl kopyalıyoruz
hoşgeldin bebek küçükken düzen oturtursan çok rahat edersinkızlar benıde ekleyın yeter bu kadar dagınıklık dogum yapalı 6,5 ay oldu düzeni oturtamadım bende hamarat olmak ıstıyorumkızlar şimdi beş madde belirlicez ya o beş maddeyi buraya yazıp temızlıgı yapıncada 5+ yı diger topıge bıldırım yapıcaz dimi?
cevapla yapıp başındaki [QUOTO] kısmını silebilirsin ya da normal kopyala yapıştır yapıp kendini eklersin nickin önüne @ işareti koyunca etiket oluyorBi sorum olacak cnm etiketlemeyi nasıl yapıyoruz . Bildirim sayfasında da listeyi nasıl kopyalıyoruz
canım şimdi sen bana cevap yazdın ya cevapla dediğinde başta [quote ] ve sonda da aynı şekilde [quote ] yazan kısımları parantez dahil siliyorsun sonuna adını yazıp cevapla diyorsunBi sorum olacak cnm etiketlemeyi nasıl yapıyoruz . Bildirim sayfasında da listeyi nasıl kopyalıyoruz
Sag ok cnm denedim biseyler olmaficevapla yapıp başındaki [QUOTO] kısmını silebilirsin ya da normal kopyala yapıştır yapıp kendini eklersin nickin önüne @ işareti koyunca etiket oluyor
Yine beceremedim neyse cnm esim gelsin yardım alırım ondancanım şimdi sen bana cevap yazdın ya cevapla dediğinde başta [quote ] ve sonda da aynı şekilde [quote ] yazan kısımları parantez dahil siliyorsun sonuna adını yazıp cevapla diyorsun
Yine beceremedim neyse cnm esim gelsin yardım alırım ondan
Canım bu boyadığım kısımlar var ya onları siliyorsun diğerinde de aynı şekilde sonra normal mesaj yazar gibi yazıp cevapla diyorsun :)[/QUOTE
Neyse ben vazgeçtim olmadi bi türlüCanım bu boyadığım kısımlar var ya onları siliyorsun diğerinde de aynı şekilde sonra normal mesaj yazar gibi yazıp cevapla diyorsun :)
Neyse ben vazgeçtim olmadi bi türlü
Çünkü ben anlatmayı beceremedimNeyse ben vazgeçtim olmadi bi türlü
"heyecandorukta
Nerde bu 26 kişi... Bildirim topiğinde kimse yok... Bi de neden her eklediğinde listeyi bildirim gelmiyor bana etiketledi diye...