DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Tesekkur ederim :) bu dolap icleri falan ne kadar surede bir silinmeli daha yeni evli sayilirim alisamadim henuz bu konulara :)
Bu konuda yorum yapmak için en uygun olmayan kişiyim bende 1 yıllık evliyim ama çalıştığım için zaman ayiramiyorum her şeye tembellikten ama artık değiştim

Canim ben 3 ayda bir siliyorum sanırım evlendugimden beri 4 kere sildim. Ama doğrusu nedir tecrubelilerden öğrenmek isterim :)

Ben de ogrenmek isterim ben de 6.5 aylik evliyim 2 ay oldu tasinali silsem mi temizlerde sanki ama bilemedim zaten ust raflara hic dokunamam ancak ilk raflar

Ben de ogrenmek isterim ben de 6.5 aylik evliyim 2 ay oldu tasinali silsem mi temizlerde sanki ama bilemedim zaten ust raflara hic dokunamam ancak ilk raflar
Yerim senin bebisini yaaa siz böyle paylaştıkça içimde bebek aşkı katlanarak artıyor :)

Sık kullandiklarini silebilirsin canım tabii ki kendini yormadan :)

heyecandorukta yesa bildirim sayfasında bir karışıklık var sanrım Bugünün bildirimi başladı mı başlamadı mı kafam karıştıBen maddeleri tamamladım da
@NAZ__24 canım sen bugün 17 de Dünün bildirimini mi yaptın öyle ise eğer öncelikle sabah 10 a kadar Dünün bildirimleri sondu :)
Canim sen Yesa nin en son yaptığının altına ekle

heyecandorukta yesa bildirim sayfasında bir karışıklık var sanrım Bugünün bildirimi başladı mı başlamadı mı kafam karıştıBen maddeleri tamamladım da

@NAZ__24 canım sen bugün 17 de Dünün bildirimini mi yaptın öyle ise eğer öncelikle sabah 10 a kadar Dünün bildirimleri sondu :)
Canim sen Yesa nin en son yaptığının altına ekle

Canım kadının kuralla alakası yok ki kafasına göre takılıyor duzenledim ben

Yesa 1 bugünkü maddeleri 5 arti

1. Salon toz alındı
2. Mutfak süpürüldü
3. Yemek yapıldı
4 yatak odası toplandı
5 dusakabin yeni alinan bim ürünü ile temizlendi

Hayırlı akşamlar kızlar,
Dört madde tamam kaldı bi tek son madde yani kitap okumak :)) onu da birazdan yapacağım
Ben de öyleyim canım ya kafama bişeyi taktım mı her tarafım ağrıyor özellikle sırtım boynum başım galiba bende de var o meret (

Supersin canım 5 te 5 yap bildirim topigi ayrı ona 5 arti diye ekle adını

Vay beee bu günleri de görecek miydim bendimahi gelmiş de temizlik yapmış da adını ekleyecek

bu aralar özel durumlarım var bu yüzden daha çok ağrım oluyo hele bugün ense kökümden ağrım var havadan mıdır bilmem teravisi de yok bunun. genetik benim annemde de var

amin canım insanın hep en korktuğu şey başına gelirmiş haksızlığa uğramak Allah büyüktür diyorum

Aynen canım ya ben de özlemişim seni

Mart ayı hamile kalmak isteyenler topigimë de beklerim haa

Anka kendi topiğinin reklamını yapmıştı ben neden yapmayım dedim

amin canım insanın hep en korktuğu şey başına gelirmiş haksızlığa uğramak Allah büyüktür diyorum

özel hayatında mı canım, üzülme güzelim ya herkes dönem dönem yaşıyor bu tarz şeyler Rabbim anlaşılmanı kolaylaştırsın inş.

Aynen canım ya ben de özlemişim seni

Mart ayı hamile kalmak isteyenler topigimë de beklerim haa

Anka kendi topiğinin reklamını yapmıştı ben neden yapmayım dedim

senin reklamını da topiğini de yerim de ben mart ayında hamile kalmak istemiyom onu napcazzz

15 Mart için 5 madde :
1.mutfak lavabosunun borusunu degistirmek
2.Yaprak sarmak (Gün için dondurucuya atacagim)
3. 3 kilo yufkadan börek yapmak 2 çeşit (Bu da dondurucuya )
4. Ütü yapmak (hiç zannetmiyorum ama yapmaliyim)
5. Ayaklarımi dikip yatmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…