DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Yazarım yazmaz olur muyum
Benim günlük yapyıklarım
1.kahvaltı hazırlıyorum (kızımada ayrı hazırlıyorum.
2.ortalığa bir süpürge atıyorum .
3.lavabo ve wc yıkıyorum
4.günlük market alışverişimi yapıyorum
5.akşam yemeğini hazırlıyorum
Benim bir günüm böyle geçiyor genelde, size katılmak isterim eğlenceli olur :KK66:

Adını görünce şoka girdin falan sandım... Ne kadar geç yazdın :KK70: hoş geldin aramıza..

Kizlar cahilligimi mazur gorun birsey sorcam :)simdi gunluk 5 yapacagimiz isi kendimiz belirleyip buraya yaziyoruz aksamda yapinca yine buraya yaptik diye yaziyoruz degilmi :)2 haftalik olanlar yazilmis mutfak isi onu da yapip ay sonu yazicaz :) peki haftalik isi kim belirliyor ve nerde yaziyor o_O

Kizlar cahilligimi mazur gorun birsey sorcam :)simdi gunluk 5 yapacagimiz isi kendimiz belirleyip buraya yaziyoruz aksamda yapinca yine buraya yaptik diye yaziyoruz degilmi :)2 haftalik olanlar yazilmis mutfak isi onu da yapip ay sonu yazicaz :) peki haftalik isi kim belirliyor ve nerde yaziyor o_O
Haftalik is liste sirasina gore belirleniyor bugun yani pazartesi heyecandorukta heyecandorukta belirliyor hatta 2 secenek sunmustu bize 37. sayfada haftaya da yesa yesa sonra 3. Siradaki diye gidiyor bide buraya yaptik diye yazmiyoruz gunluk maddeleri bildirim topigi var orada yaziyoruz

Selamlar.. Beni de alirmisiniz araniza yoksa gec mi kaldim o_O

Selam. Topiginizi simdi gordum kizlar. Boyle bi gaza cok ihtiyacim var. Gec mi kaldim ki katilmaya:KK3:

Yazarım yazmaz olur muyum
Benim günlük yapyıklarım
1.kahvaltı hazırlıyorum (kızımada ayrı hazırlıyorum.
2.ortalığa bir süpürge atıyorum .
3.lavabo ve wc yıkıyorum
4.günlük market alışverişimi yapıyorum
5.akşam yemeğini hazırlıyorum
Benim bir günüm böyle geçiyor genelde, size katılmak isterim eğlenceli olur :KK66:

Kızlar rrrrrrrrrrrrrrrr

Hoşgeldiniz Supersiniz :KK66:

Aynenn canimm ilk tarafi anlamışım

1. Günlük 5 madde sabah en erken saatte yazılacak akşam bildirim yapılacak

2. Haftalık aliskanliklar yapılacak

3. 15 günde bir bir oda temizlenecek ODA ODA BAHAR TEMİZLİĞİ YANİ :KK66:

X