- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
- Konu Sahibi heyecandorukta
Bizim de aynen öyleeee ay şu an çok mutlu oldum bir kat daha arttı biteceğine olan inancım :) Moral oldun gece gece teşekkür ederim canımEvet kisa donem subat-temmuz.
İnsallahh:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim de aynen öyleeee ay şu an çok mutlu oldum bir kat daha arttı biteceğine olan inancım :) Moral oldun gece gece teşekkür ederim canımEvet kisa donem subat-temmuz.
İnsallahh:)
Yazarım yazmaz olur muyum
Benim günlük yapyıklarım
1.kahvaltı hazırlıyorum (kızımada ayrı hazırlıyorum.
2.ortalığa bir süpürge atıyorum .
3.lavabo ve wc yıkıyorum
4.günlük market alışverişimi yapıyorum
5.akşam yemeğini hazırlıyorum
Benim bir günüm böyle geçiyor genelde, size katılmak isterim eğlenceli olur
Ilk bebegim olacak insallah gece degilde gunduz sekerlemeleri yapiyorum bol bol herkes ayni seyi soyluyor yat uyu diyeSenin kaçıncı bebeğin... Senin yerinde olsa her fırsatta uyurdum.. Doğduktan sonra uyku diye bişey kalmıyor
Ilk bebegim olacak insallah gece degilde gunduz sekerlemeleri yapiyorum bol bol herkes ayni seyi soyluyor yat uyu diye
Ne mutlu bana o zamann :)Bizim de aynen öyleeee ay şu an çok mutlu oldum bir kat daha arttı biteceğine olan inancım :) Moral oldun gece gece teşekkür ederim canım
Aydın da canım çok Şükür :)Ne mutlu bana o zamann :)
Nerde esin peki
Memnuniyetle dürterimHosbulduk cnm kiz bidaha uykun kacarsa beni durt ben hep uyanigim
Allah rahatlik versin canimMemnuniyetle dürterim
Ama geç kaldın ya benim de iyice uykum geldi eşimi kaldıracağım o baksın biraz da dayanamayacağım...
Herkese iyi geceler.. Çokl güzeldi muhabbet her zaman bekleriz...
Adını görünce şoka girdin falan sandım... Ne kadar geç yazdın hoş geldin aramıza..
Ewet bian şoka girdim gerçekten nasıl gördün :)
Haftalik is liste sirasina gore belirleniyor bugun yani pazartesi heyecandorukta belirliyor hatta 2 secenek sunmustu bize 37. sayfada haftaya da yesa sonra 3. Siradaki diye gidiyor bide buraya yaptik diye yazmiyoruz gunluk maddeleri bildirim topigi var orada yaziyoruzKizlar cahilligimi mazur gorun birsey sorcam :)simdi gunluk 5 yapacagimiz isi kendimiz belirleyip buraya yaziyoruz aksamda yapinca yine buraya yaptik diye yaziyoruz degilmi :)2 haftalik olanlar yazilmis mutfak isi onu da yapip ay sonu yazicaz :) peki haftalik isi kim belirliyor ve nerde yaziyor
Selamlar.. Beni de alirmisiniz araniza yoksa gec mi kaldim
Selam. Topiginizi simdi gordum kizlar. Boyle bi gaza cok ihtiyacim var. Gec mi kaldim ki katilmaya
Yazarım yazmaz olur muyum
Benim günlük yapyıklarım
1.kahvaltı hazırlıyorum (kızımada ayrı hazırlıyorum.
2.ortalığa bir süpürge atıyorum .
3.lavabo ve wc yıkıyorum
4.günlük market alışverişimi yapıyorum
5.akşam yemeğini hazırlıyorum
Benim bir günüm böyle geçiyor genelde, size katılmak isterim eğlenceli olur
Kizlar cahilligimi mazur gorun birsey sorcam :)simdi gunluk 5 yapacagimiz isi kendimiz belirleyip buraya yaziyoruz aksamda yapinca yine buraya yaptik diye yaziyoruz degilmi :)2 haftalik olanlar yazilmis mutfak isi onu da yapip ay sonu yazicaz :) peki haftalik isi kim belirliyor ve nerde yaziyor