- 25 Haziran 2014
- 826
- 1.344
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Merhaba Topiğin ilk sayfasında ve Bildirim topiğinin ilk sayfasında kuralları paylaşmıştık aslında :) Amacımız işleri günlere bölerek ve her gün bildirim yaparak düzenli bildirim yaparak işlerimizi bitirmek o yüzden tek gün bildirim ve bu şekilde çoklu madde olmuyor :) Her gün 5 madde ve akşam + ya da - bildirim. Bunlar uyuyorsa eğer listeye eklerim :)
Hoş geldin canım ekliyorum :)
Hosbulduk canim hayirli olsun bolll msj olsun insallah
Ay bu yıl hastalıklar bitmek bilmiyor canım yaaa çok geçmiş olsun
Canım 16 sına kadar biraz esneğiz ama 16 sında 15 günlük işlerimiz başlıyor sonra düzenli devam etmek istiyoruz :)
Biliyorum cnm insallah bi aksilik cikmaz maratonlara katilmak istiyorum ama hic saati tutturamadim ya
Canım sana ne güzel dinlenme fırsatı hayatını yaşaBu arada okuduğun kitap ve izlediğin filmlerden öneri istiyorum beğendiğin ve faydalı olacağını düşündüklerinden
Çok bir şey de yapmıyorum aslında ama hazır burdayken annişimi rahat ettirmek istiyorum, anneciğim biraz dinlensin istiyorumMerhaba Topiğin ilk sayfasında ve Bildirim topiğinin ilk sayfasında kuralları paylaşmıştık aslında :) Amacımız işleri günlere bölerek ve her gün bildirim yaparak düzenli bildirim yaparak işlerimizi bitirmek o yüzden tek gün bildirim ve bu şekilde çoklu madde olmuyor :) Her gün 5 madde ve akşam + ya da - bildirim. Bunlar uyuyorsa eğer listeye eklerim :)
Hoş geldin canım ekliyorum :)
Ay bu yıl hastalıklar bitmek bilmiyor canım yaaa çok geçmiş olsun
Canım 16 sına kadar biraz esneğiz ama 16 sında 15 günlük işlerimiz başlıyor sonra düzenli devam etmek istiyoruz :)
Canım sana ne güzel dinlenme fırsatı hayatını yaşaBu arada okuduğun kitap ve izlediğin filmlerden öneri istiyorum beğendiğin ve faydalı olacağını düşündüklerinden
Yesa1 yataktan 5 madde bildiriyor
1. Balkon yikama YIKANDI
2. Koltuk silme 2 KOLTUK SILINDI
3. Utu yapma YAPILDI
4. Çarşı ve kuafor halletme HALLOLDU
5. Çiçekleri sulama SULANDİ
YESA1 YİNE 5 TE 5 YAPMIŞTI :)
Hayirli evlat işte maşallah sana canımcım :)Bugünkü 5 maddem:
1.mutfagi toparlamak : yapıldı
2.odalari supurmek : yapıldı
3.odalari silmek :yapıldı
4.evrak işlerinin bir kısmını halletmek : bir kısmı yapıldı
5.kitap okumak ve film izlemek : kitap okundu film henüz izlenmedi
Çok bir şey de yapmıyorum aslında ama hazır burdayken annişimi rahat ettirmek istiyorum, anneciğim biraz dinlensin istiyorumbu arada çok güzel filmler var aslında nasıl filmlerden hoşlanıyorsun ? şu sıralar Milli Eğitim in önerdiği film ve kitapları izliyor ve de okuyorum. Zülfü Livaneli'nin Serenad'ını okumadıysan şiddetle tavsiye ederim. Bir solukta okumuştum
Yesa nın maşallahı var bugün Bildirim saatine baktım inanamadım
Hosgeldin canim kiz benbilmiyorum bam neyben geldim banlıydım iki gündür
siteye giriş engeli iki kişi arasında hakaret vs olması gerekmeden polemik olursa ve birisi kib lerse (kötü içerik bildirimi ) o zaman ceza veriliyor işte öyye yani iki gün attılar içeri hoş buldum :)Hosgeldin canim kiz benbilmiyorum bam ney
Hmmm anladim canimsiteye giriş engeli iki kişi arasında hakaret vs olması gerekmeden polemik olursa ve birisi kib lerse (kötü içerik bildirimi ) o zaman ceza veriliyor işte öyye yani iki gün attılar içeri hoş buldum :)
kuşummm beni kolumdan çekip buraya mı sürüdünnnn :)))Haydi yok mu arttıran:=)
1-heyecandorukta
2-yesa
3-flores
4-FAZLANAZLI
5-clemantin
6- A Anka
7- Y Yagmurluk
8- @NAZ__24
9-buble
10-KaranfilliGazoz
11-buna
12-MaRaL_
13-cnntrm
14- S Sevilah
15- @sumeyra1990
16- @2KediAnnesi
17-kakule71
18-NAVLEE
19-Nurhayal
20-bendimahi
21-Spencer90
TAM 21 KİŞİ OLMUŞTUKKKKKKKKKKKKKKK
kuşummm beni kolumdan çekip buraya mı sürüdünnnn :)))
Ilk 5 maddem
1)Bulaşık makinası boşaltılacak
2)Odalar düzenlenecek
3)Tüm ev süpürülecek
4)Çamaşır toplanıp katlanacak
5)Bahar temizliği listemden bi kaç madde yapılacak