- 15 Aralık 2013
- 15.519
- 35.619
-
- Konu Sahibi heyecandorukta
Canım seni forumda bir yerde gördüm ama neresiydi tam hatırlayamıyorum. Olivia'nın çocuksuz mutlu yaşayanlar topiği olabilir mi?
Hımm hoşgeldin o zaman :)Evet olabilir 1-2 defa yazmıstım oraya
Gelsem mi üşeniyorum
Canım seni forumda bir yerde gördüm ama neresiydi tam hatırlayamıyorum. Olivia'nın çocuksuz mutlu yaşayanlar topiği olabilir mi?
Ama üşeniyorum :) of bilmiyorum napcaz sımdı ben temızlık yapmıyorum evde kadın gelıyor bana bu demek degıldır kı elım elım ustunde oturuyorumoooo cutemom gel tabii de hemen gitmezsin umarım demi bak
Yoktum sanırım canım hiç görmedim topikte. Sadece nickini görmüştüm ilk sayfadaki listede.Eskiden bizim eski topikteydi ama sen yok muydun o zaman...
Tamam yazıyorum
------Ütü yapcam
------ Yerleştiricem
------ Kırık çıkık oyuncakları atıcam
------ Oğlanın tüm odasındaki dolapları düzelticem
------ Oğlanın kışlık-yazlık küçülen küçülmeyen ayıklıcam
------ Oğlanın perdeyi yıkıcam , güneşliğinide
------ Elim değmişken oğlanın odasının dizaynını değiştireyim
------ Oğlanın Camınıda sileyim
------- Zahmet olmazsa peteğide sileyim
Evet ben bildirimleri pazar akşamı yapacağım. her gün 5 tane iş yapamam , çocuğumla ilgilenmem gerekiyor.
Ve yemek kısmına gelince bu akşam dışarda yemek yiyeceğizVe yazarken fark ettim ki ben tembelim çamaşır ütülemeyle yerleştirmeyi bile ayrı iş olarak görmüşüm
Nedirki bu
Nedirki bu
Farkinda olmadan tam uygulamisim o zaman simdi oturdum buraya yazdiktan sonra banyoyu temizledim mutfak camlarini sildim kirlileri ayirdim camasirlari topladim ve camasir attimCanım hep beraber kalkıyoruz evde yapılması gereken işleri yapıyoruz... Herkesin ne işi varsa... Şu an benim maratonda olmam lazım
Farkinda olmadan tam uygulamisim o zaman simdi oturdum buraya yazdiktan sonra banyoyu temizledim mutfak camlarini sildim kirlileri ayirdim camasirlari topladim ve camasir attim