DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

oooo cutemom gel tabii de hemen gitmezsin umarım demi bak
Ama üşeniyorum :) of bilmiyorum napcaz sımdı ben temızlık yapmıyorum evde kadın gelıyor bana bu demek degıldır kı elım elım ustunde oturuyorum puf

Tamam yazıyorum

------Ütü yapcam

------ Yerleştiricem

------ Kırık çıkık oyuncakları atıcam

------ Oğlanın tüm odasındaki dolapları düzelticem

------ Oğlanın kışlık-yazlık küçülen küçülmeyen ayıklıcam

------ Oğlanın perdeyi yıkıcam , güneşliğinide
------ Elim değmişken oğlanın odasının dizaynını değiştireyim

------ Oğlanın Camınıda sileyim

------- Zahmet olmazsa peteğide sileyim

Evet ben bildirimleri pazar akşamı yapacağım. her gün 5 tane iş yapamam , çocuğumla ilgilenmem gerekiyor.
Ve yemek kısmına gelince bu akşam dışarda yemek yiyeceğiz Ve yazarken fark ettim ki ben tembelim çamaşır ütülemeyle yerleştirmeyi bile ayrı iş olarak görmüşüm

Canım ya bu olmamış sadece 5 madde yazıyoruz ve malesef her gün bildirim şart

Neyse ya senin zaten yardimci var boşver sen temizlik topiklerini

Ben yaptım geldimmm
Çamaşır makinesine kirlileri koydum eşim gelince onun kıyafetini de atıp çalıştıracağım.
Mutfakta birkaç parça bulaşık vardı elde yıkanması gereken. Onlar bitti.
Ortalığı topladım her zamanki gibi çünkü hep dağınığız.
Bir de wc yıkadım.

Canım hep beraber kalkıyoruz evde yapılması gereken işleri yapıyoruz... Herkesin ne işi varsa... Şu an benim maratonda olmam lazım
Farkinda olmadan tam uygulamisim o zaman simdi oturdum buraya yazdiktan sonra banyoyu temizledim mutfak camlarini sildim kirlileri ayirdim camasirlari topladim ve camasir attim

Yesa1 = 5 madde

1. Mutfak kalorifer petegi sılınecek SİLİNDİ
2. Hafta sonu için küçük valiz hazirlanacak HAZIRLANDI EKSİKLER VAR AMA YARINA KONULACAK ONLAR
3. Kuruyan çamaşırlar toplanacak TOPLANDI YERLESTIRILDI
4. Tv sehpası sılınecek yeni alinan bim ürünü sponsorluğunda İÇ DIS SİLİNDİ
5. Boş oda toplanacak TOPLANDI

Farkinda olmadan tam uygulamisim o zaman simdi oturdum buraya yazdiktan sonra banyoyu temizledim mutfak camlarini sildim kirlileri ayirdim camasirlari topladim ve camasir attim

Supersin canım

Normalde günlük yapılan işleri YAZMIYORUZ KURALLARA AYKIRI MALAESEF

ama maraton varsa maratonda yaptıklarını yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…