DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Aldigini isin bitince yerine koyman lazim. Evde az esya olmasi lazim.
Tez canli olup ertelememek lazim.

Merhaba, inşallah. Günlük ne kadar vaktinizi ayırıyorsunuz temizlik için.
günlük rutin işlerime üç dört ssaatimi ayırıyorum
Evimi hergün süpürüp
Vileda yapılır
Mobilyaların tozu alınır
Pencere kenarları silinir
Her sabah akşam Wc lavabo ovulur
Günlük mutfak işleri yapılır

Aldigini isin bitince yerine koyman lazim. Evde az esya olmasi lazim.
Tez canli olup ertelememek lazim.
Evet cok dogru.. Ve tek dogru.. Her esyanin en kücügunden ( cimbiz) en büyügüne kadar (süpürge makinasi) yeri belli olmasi lazim.. Bu kurali uygulursan evin birdaha hayatta dagilmaz..

Günlük bu kadar vakit ayıramam malesef, çalışıyorum bide, çocukta var. Bazı günler öyle ki yerimden kalkasım olmuyor benim nasıl olacak bilmiyorum.

Evde bayağı eşya var ve ben tezcanlı değilim. Bazen kaderim heralde böyle dağınıklık diyorum ama çokta rahatsız oluyorum düzensizlikten.
Yapilacak işler gözümüzde büyüyor ondan bu durumdayiz aslinda. Ben bu aralar aldigimi yerine koymaya yeni alistim. Bu cok önemli. Hergun 5 is yap. Hem yorulmazsin hem gozunde buyumez.

Ben çalışmıyorum ama evde çok yoğunum
Benimde iki evladım var
Rabbimin emaneti özel bir evlada sahibim
Allah bağışlasın benim kızımda downlu :) maşallah çok iyi bir düzen oturtmuşsunuz, ben de istiyorum, 7 yıllık evliyim ama istediğim gibi bir düzen tutturamadım. Birde dikiş dikmeye merak saldım bu ara.

Yapilacak işler gözümüzde büyüyor ondan bu durumdayiz aslinda. Ben bu aralar aldigimi yerine koymaya yeni alistim. Bu cok önemli. Hergun 5 is yap. Hem yorulmazsin hem gozunde buyumez.
Evet problem aslında psikolojik, sürekli bir uyuşukluk ve tembellik hali, iş yaptıkça açılıyor insan aslında.

1-toz alinacak
2-gardrop 3te 1i temizlenip düzenlenecek
3-mutfaktaki elektronik aletler temizlenecek
4- dağınıklık toplanacak wc lavabo temizlenecek
5-iki kapi silinecek

Mutfak 2 çekmece düzenlenecek

Amin. Sağol. Ikinci cocugum olacak Allahin izni ile.
allah bagışlasın bende 6 ikisi evli 4tane evde
biri ünüverste okuyor burda tatilde
en küçügüm 15 yaşında o yüzden işim çok oluyor
helede kışın ev sobal gelen gidende çok olur bana
o yüzden işim çok yazınca işleri ekistira iş çıkar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…