DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Eşim çok yardımci oluyor. O olmasa ben cesaret edemezdim.

Benimkide aynı pek iş yaptırmıyor. Canları sağolsun. Bu günler geri gelmeyecek.

Birazdan eşimle dışariya hava almaya göndericem oglumu. O ara ütü ve yemek yapmayi planliyorum. Aksam da buzdolabini hallederim.

Benim 5 lim
-odalar toplanacak süpürulecek
-mutfak toplanacak
-çamaşırlar makineye atılacak
-yatak odası toplanacak
-yemek yapılıp bulaşık yıkanacak

Ve minderleri yıkayacağım tabi yetistirebilirsem :/
+5 şükür k 5 maddeyi tamamladım minderleri yıkayamadım malesef

Tebrikler. Ben anca yemeği yaptim. Ayrica fasülye konservesi de yaptim. Araya iş sıkıştirma huyum var benimde. Biseyi yaparken sunu da yapayim diyorum asıl iş kalıyor.
Maşallah sanada canim daha gün bitmedi canim yaparsın daha eşim gelecek oyuzden başka ise el sürmedim

1. Çamaşırlar yıkanacak
2. Yapılabildiği kadar ütü yapılacak
3. Mutfak tezgahi bulasiklardan arındırılip temizlenecek
4. Bir adet dolap veya çekmece içi düzenlenecek
5. Yemek yapılacak

+3 oldu o da yemeği dışardan soyleyerek
Sanırım günde 5 zorlayacak beni.
Hoşgeldin yorgun anneanne güzel fikir ödev. Ama bir haftamız olacak galiba değil mi. Ben varım
Ama kızlar ben 5 değilde 3 madde yapicam galiba günlük. Yoksa yemek yapmak fln gibi rutinleri yazmak gerekiyor listeye arttirabilmek için. 3 tane hergün yaptığım iş dışında iş yazayım.
Bu arada aksam yatmadan tezgah ocak temiz. Salonda toplanmış bir şekilde uyuyalım.

tamam üç olsun tezgah ve salon toplıyalım odev de yapalım çekmecelerden başlıyak

Ben görevleri yapacağıma inanmıyorum ancak gunluk 5 madde yapabilirim onuda topigin kuralı olduğu için

Arkadaşlar merhaba ben de ev temizliği konusunda sıkıntılıyım, rutin olarak günlük, haftalık aylık hangi işleri yapıyorsunuz, mesela ne kadar zamanda dip köşe silme veya cam silme perde yıkama vs. Evimin sürekli temiz ve düzenli olması için ne yapmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…