-
- Konu Sahibi heyecandorukta
- #2.061
Eşim çok yardımci oluyor. O olmasa ben cesaret edemezdim.Benim ki çok huysuz olunca cesaret edemedim etraftan çok ısrar edildi doğur bi daha diye ama yokk hele bir büyüsün diyorum uyku ve yeme problemi var bide altına kaçırma olayımız başladı Allah tüm annelere sabır versin yardım etsin
Benimkide aynı pek iş yaptırmıyor. Canları sağolsun. Bu günler geri gelmeyecek.Bende cesaret edemiyorum 2. Bebeğe. Ama hep özenirim yaş farkının az olmasına. İkinciyi düşünürsem 4 yaş koyucam araya
Benim oğlan uyanınca iş yaptırmıyor babayi bekliyoruz iş yapabilmek için. Öğlen o uyurken ne yapabilirsem yapıyorum sonra yatana kadar iş yaptırmıyor.
+5 şükür k 5 maddeyi tamamladım minderleri yıkayamadım malesefBenim 5 lim
-odalar toplanacak süpürulecek
-mutfak toplanacak
-çamaşırlar makineye atılacak
-yatak odası toplanacak
-yemek yapılıp bulaşık yıkanacak
Ve minderleri yıkayacağım tabi yetistirebilirsem :/
Tebrikler. Ben anca yemeği yaptim. Ayrica fasülye konservesi de yaptim. Araya iş sıkıştirma huyum var benimde. Biseyi yaparken sunu da yapayim diyorum asıl iş kalıyor.+5 şükür k 5 maddeyi tamamladım minderleri yıkayamadım malesef
Maşallah sanada canim daha gün bitmedi canim yaparsın daha eşim gelecek oyuzden başka ise el sürmedimTebrikler. Ben anca yemeği yaptim. Ayrica fasülye konservesi de yaptim. Araya iş sıkıştirma huyum var benimde. Biseyi yaparken sunu da yapayim diyorum asıl iş kalıyor.
Mutfağida süpürmek zorunda kaldim oğlum kraker döktü. Buzdolabini da biraz dinlenince yaparsam 5te 5 yapmis olacağımMaşallah sanada canim daha gün bitmedi canim yaparsın daha eşim gelecek oyuzden başka ise el sürmedim
Maşallah canimMutfağida süpürmek zorunda kaldim oğlum kraker döktü. Buzdolabini da biraz dinlenince yaparsam 5te 5 yapmis olacağım
ben geldim aranıza yarın yazarım 1 beşliMaşallah canim
birde ödev verelim mesala yarınben geldim aranıza yarın yazarım 1 beşli
1. Çamaşırlar yıkanacak
2. Yapılabildiği kadar ütü yapılacak
3. Mutfak tezgahi bulasiklardan arındırılip temizlenecek
4. Bir adet dolap veya çekmece içi düzenlenecek
5. Yemek yapılacak
tamam üç olsun tezgah ve salon toplıyalım odev de yapalım çekmecelerden başlıyak+3 oldu o da yemeği dışardan soyleyerek
Sanırım günde 5 zorlayacak beni.
Hoşgeldin yorgun anneanne güzel fikir ödev. Ama bir haftamız olacak galiba değil mi. Ben varım
Ama kızlar ben 5 değilde 3 madde yapicam galiba günlük. Yoksa yemek yapmak fln gibi rutinleri yazmak gerekiyor listeye arttirabilmek için. 3 tane hergün yaptığım iş dışında iş yazayım.
Bu arada aksam yatmadan tezgah ocak temiz. Salonda toplanmış bir şekilde uyuyalım.
Ben görevleri yapacağıma inanmıyorum ancak gunluk 5 madde yapabilirim onuda topigin kuralı olduğu için+3 oldu o da yemeği dışardan soyleyerek
Sanırım günde 5 zorlayacak beni.
Hoşgeldin yorgun anneanne güzel fikir ödev. Ama bir haftamız olacak galiba değil mi. Ben varım
Ama kızlar ben 5 değilde 3 madde yapicam galiba günlük. Yoksa yemek yapmak fln gibi rutinleri yazmak gerekiyor listeye arttirabilmek için. 3 tane hergün yaptığım iş dışında iş yazayım.
Bu arada aksam yatmadan tezgah ocak temiz. Salonda toplanmış bir şekilde uyuyalım.
Ben varım. Ama ağir odev olmasin kolay olsun.birde ödev verelim mesala yarın
iki çekmece silmek olsun mutfakta
haftada bir birimiz verelim varmısınız
daha iyi iş yaparız varsanız yazın
hoş geldin canım hafif verelimBen varım. Ama ağir odev olmasin kolay olsun.
Hosbuldum. Sen de hos geldin canim. Zaten düzenlemeyi düşünüyordum. Sayende erken yapmis olurum.hoş geldin canım hafif verelim
yazmıştım yarın iki çekmece mutfakta
ay canım ya sen hamilesin yeni fark etim5 te 5 bitti. Ancak yazabiliyorum.