DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

bugünün 5 lisi
- bulaşık yıkanacak
- oglan dr a götürülecek
- yatak odası değiştirilecek
- süpürge tutulacak
- markete gidilecek
daha da işim var :KK43:

ben de hemen bir 5 li yaziim

- kafesler temizlenip çöpler atılacak
- bulaşık mak boşaltılacak
- kuruyan çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek
- süpürge açılacak -- aslında her yer temiz ama neysee :)
- madem süpürdüm bir de silerim bari tam olur...

büyük tamizlik başladı halılar yıkamaya verildi oturma odası ,yatak odası ve koridorun duvarları sireli suyla silindi, yatagın gardolap ın yeri değiştirildi 3 posta çamaşır atıldı
bugünün 5 lisi
- salonun duvarları silinecek
- mutfagın duvarları silinecek
- perdeler yıkanacak
- mutfak dolapları silinecek
- wc dezenfekte edilecek

bugünün 5 lisi
- camlar silinecek
- mutfak düzenlenecek
- perdeler ütülenip takılacak
- fayanslar silinecek
- fırın temizlenecek

bugünün 5 lisi
- odalar ın yerleri silinecek
- battaniyeler yıkanacak
- ütü yapılacak
- banyo temizlenecek
- dagınık olan yerler toplanacak

buğünün 5 lisi
- ütü yapılacak
- halılar gelirse serilecek
- yerler silinecek
-dagınık olan yerler toparlanacak
- silinmesi gereken yerler silinecek

Kızlar hareketli bi temizlik topiği lazım ya tam aktif bi topik yok burasıda sakin bahar temizliğine başlayamadım hala ben
Bahar temizliğiyle topiğin ne alakası var kuzum ben bitirdim bile plan yapacaksın halıları yıkamaya vereceksin onlar yıkamada yken duvarlar silinecek se sileceksin yerleri camları halledeceksin ilk günlük odayı ve yatak odasını halledebilirsin sıraya koyarak hepsini 2 3 günde bitirmen imkansız

Son düzenleme:
Bahar temizliğiyle topiğin ne alakası var kuzum ben bitirdim bile plan yapacaksın halıları yıkamaya vereceksin onlar yıkamada yken duvarlar silinecek se sileceksin yerleri camları halledeceksin ilk günlük odayı ve yatak odasını halledebilirsin sıraya koyarak hepsini 2 3 günde bitirmen imkansız
Tatlım bu söylediklerinin farkındayım gaza gelmek namına söyledim ona bakarsan bu topiğinde açılması mantıksız herkes günlük temizliğini nasıl yapacağını biliyor ancak tembellikten dolayı zaten erteliyoruz birazda hareketsiz kalmış burası ondan söyledim

Tatlım bu söylediklerinin farkındayım gaza gelmek namına söyledim ona bakarsan bu topiğinde açılması mantıksız herkes günlük temizliğini nasıl yapacağını biliyor ancak tembellikten dolayı zaten erteliyoruz birazda hareketsiz kalmış burası ondan söyledim
yanlış anlaşıldım kusura bakma ben bu topiği sırf işlerim alsamasın diye takip ediyorum

bugünün 5 lisi
- odalar toplanacak
- süpürge yapılacak
- bulaşık yıkanacak
- markete gidilecek
- yemek yapılacak

X