DÜZENLİ BİR YAŞAM, TEMİZ BİR EV...

Ayy sağol canım da sana mesaj yazdım

Sonra esim dedi ki yarın tatil dedim niye dedi 23 Nisan :)

Bi de rahatsız biraz sabah özelden randevu aldık mecbur oraya gideceğiz

Ama Yapabildiğim kadar artık :)
Nasil olsa 3 gün vaktimiz var,3 gün tatil mi yapican?kaytarmaaa hemen, bizimde yarin dügün var bende yapabildigim kadar yapmaya calisicam sabah erken kalkarim belki bir sekilde bitecek o isler

Kızlar ben yatak odasının dolaplarından başlamıştım ama araya misafir falan girdi bugünde işlerim var bende yapabildiğim kadarıyla yatak odasından devam ederim günaydın bu aradaaa:KK36:

gunaydın herkese. bı sorunum var: gardolaptakı koku ya da çekmecedekı koku nasıl kurtulcem arkadaşlar:KK43:

bugünün 5 lisi
- yatak odası toplanacak
-kahvaltı hazırlanacak
-bulaşık yıkanacak
-oglumla 23 nisan için dışarı çıkıp eglenilecek :)
-akşam eve dönünce yemek yapılacak

Merhaba kızlar.... Bahar temizliğine mi başladınız naptınız... Benim ev çok karışık nerden başlasam napsam bilmiyorum kafam karıştı... Hep beraber bi karar verelim de başlayalım yaa...

bugünün 5 lisi
1- odalar toplanacak
2- bulaşık yıkanacak
3 -süpürge tutulacak
4-ütü yapılacak
5-yerler slinecek , toz alınacak

eşim bayrama kadar halıları falan yıkatmayalım oglan nasılsa kirletecek diyor bide bu aralar ok şıkışık eli ve yıkanmayı bekleyen 8 halı ve koltuklar var :KK43:

selam kızlar,yaklaşık 2 hafta aradan sonra şükür kavuşturana diyelim..gelinimiz doğum yaptı,ikiside sağlıklı çok şükür..darısı tüm bebek bekleyen arkadaşların başına inşallah.
bugünkü 5 madde;
*1 posta çamaşır yıkanacak
*kuruyanlar toplanıp yerleşecek
*salon temizlenecek
*hol süpürülecek
*ev toplanacak

bugünü 5 lisi
- oda toplanacak
- mutfak toplanacak
- süpürge tutulacak
- bulaşık yıkanacak
- bi posta çamaşır yıkanacak

eve boyacılar gelcekmiş doğalgaz borularını boyamaya valla maratonu bırakmıstım moralım bozulup boyacıların gelcegını duyunca saatlik işleri dk da yaptım hahaha maddeler btti bu sayede :KK70:
Doğal gaz borusunu boyatmak zararlı değil mi acaba ? Kacak olsa bilinmez diye duymuştum

X