- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
- Konu Sahibi nanelimon16
-
Cnm ne yaptin ovulasyon cizgin belirginlesti mi
Bence hic takma kafana ben oyle yapiyorum
tam kırmızı olmuyor çizgi diğeri gibi
neden böyle acaba bu ay da adet olursam adet bitişi doğru hastaneye gideceğim
takmadan olmuyor 2 arkadaşım da hamile kalmış bizim gibi ünide birbirini bekliyen ve evlenen
Evet anliyorum hakta veriyorum kacinci denemen peki?
1.5 yıldır evliyiz 4, 5 aydır deniyoruz
Anladim cnm daha yeniymis olur insallah
Ama uzulmeden bas koy bu ise...inşallah canım :2::2::2::2:
kimsecikler yazmıyor nerdesiniz benim bata az kaldı bu ay batmam inşallahherşeyin hayırlısı artık 2 günlüğüne tezimi teslim için okuluma gidiyorum 3 gün boyunca yollardayım gidiş işleri hallediş ve akşamı dönüş yol 12 saat
döndüğümde regl olmamış hatta 9 ay boyunca da olmıyacak olsun istiyorum haydi isteyen herkesin bebeği olsun inşallah görüşürüz
Havuç suyu dediler şimdi onu içiyorum kaynatıp. Erkek için neler var öyle icebilecekleri bilen var mı acaba? Ama öyle karışım falan olmasın macun gibi. Onları al da ye diyemem :))
ben de eylülden beri denemelerdeyim. Adetlerim korunurken hep 26 günde bir oluyordu. Fakat korunmayı bıraktığımız ilk ay 1 gün erken adet oldum ve kahverengi yoğun bir adet oldum ilk defa, hiç kırmızılık yoktu, korktum... Ikinci ay ise 5 gün gecikme yaşadım. Hamileyim sandım ama değilmişim, normal adet oldum... Bu ay da 1 gün gecikmeli oldum... Ne oluyor böyle anlamıyorum. Hiç şaşmayan adetim korunmadığımızdan beri bi garipleşti. Buna benzer bişeyler yaşadınız mı kızlar? Kahverengi adet olduğum zaman sanki hamile kaldım da bebiş tutunamadım ve düşük yaptım hissine kapıldım. Ya da kist felan olmasın (allah korusun)
benim bir arkadaşımda kist var kızın kanaması durmuyor doktora gitti kız tedavi oluyor sanmıyorum kist olduğunu belki hapı bıraktığın için öyle oldu
kimsecikler yazmıyor nerdesiniz benim bata az kaldı bu ay batmam inşallahherşeyin hayırlısı artık 2 günlüğüne tezimi teslim için okuluma gidiyorum 3 gün boyunca yollardayım gidiş işleri hallediş ve akşamı dönüş yol 12 saat
döndüğümde regl olmamış hatta 9 ay boyunca da olmıyacak olsun istiyorum haydi isteyen herkesin bebeği olsun inşallah görüşürüz
arkadaşlar ben geldim ama hala yok kırmızıklıklar rabbim dualarımızı kabul mu etti dersiniz geçen ayın 9 unda olmuştum bu arada 29 yada 30 günde oluyorum bugün de olmazsa ki inşallah olmaz hamileyimmmmm demek istiyorum
eşime de 14 şubat hediyesi hemde ömür boyu unutamayacağı
inşallah canım aynı şeyi bende çok istiyorum...benimde dündü bat hala olmadım bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?