düzenli adet görüpte hamile kalamayanlar

canım herşey adete bağlı değil ki yumurtalıkta sıkıntı olabilio tüp tıkalı olabilio

ne bilim kist olabilio bazen hiç bişey olmuyor gene olmuyor rabbim kısmet etmiyor demek ki

bilinmiyorki.
Anladım bilgiler için teşekkürler. Rabbim bu yolda hiç kimseyi zorluklarla karşılaştırmasın ne diyelim kısmet

inşallah evladına kardeş gelir biran önce:16:

inşallah birde hayırlısı olursa kız çocuğu istiyorum inanın çok istiyorum allah ıma her gün dua ediyorum inşallah bi evlat daha verir nalayamadığım 5 senelik evliyim 4 yaşında oğlum var ona hemen hamile kaldım şimdi daha olmuyor acaba eşimden kaynaklanıyor olabilirmi

inşallah birde hayırlısı olursa kız çocuğu istiyorum inanın çok istiyorum allah ıma her gün dua ediyorum inşallah bi evlat daha verir nalayamadığım 5 senelik evliyim 4 yaşında oğlum var ona hemen hamile kaldım şimdi daha olmuyor acaba eşimden kaynaklanıyor olabilirmi
bence adetleriniz düzenli doktorunuzda bir sorun yok diyorsa eşinizde görünsün doktora

Havuç suyu dediler şimdi onu içiyorum kaynatıp. Erkek için neler var öyle icebilecekleri bilen var mı acaba? Ama öyle karışım falan olmasın macun gibi. Onları al da ye diyemem :))

Havuç suyu dediler şimdi onu içiyorum kaynatıp. Erkek için neler var öyle icebilecekleri bilen var mı acaba? Ama öyle karışım falan olmasın macun gibi. Onları al da ye diyemem :))
Esine kamiş pekmezi yedirebilirsin.. peki havuc suyu nasil sikip pisiriyorsun?

inşallah canım hepimiz için dediğin gibi olur.. ben de bu ay kontrole gitmeyi düşünüyorum umarım bi problem cıkmaz, subatta güzel haberleri alırız.

inş ya inşl canım bende bu ay deniyeceğim eğer yine olmazsa önümüzdeki ay adet bitimi doğru doktora gideceğim bu kadar takmıyordum eskiden
ama eşime belli etmesemde artık çok istiyrum ve kafama takıyorum :14:
:50:
en kısa zamanda rabbim hepim,ze nasip etsin inşallah:14:

Bence de gelmeli artık ne kadar nazlılarmış öyle sıpalar:)) her şeyin hayırlısı arkadaşlar kim bilir belki de gelecek sene bu zamanlar bu sayfada değil de bebek bakımı sayfasında oluruz. :)) ayyyyy Allah söyletti valla ihihii;))

Çok hoşmuş mesajın yaa;)) cevizleri keçi boynuzlarını yiye yiye kilo alırlarsa bebek gelmezse üzülürüm ama bak:56:

:52::52::52:Allah korusunnnnn:52::52::52::52::52:

bişey olmaz inşallah yaa :9:

Bence de gelmeli artık ne kadar nazlılarmış öyle sıpalar:)) her şeyin hayırlısı arkadaşlar kim bilir belki de gelecek sene bu zamanlar bu sayfada değil de bebek bakımı sayfasında oluruz. :)) ayyyyy Allah söyletti valla ihihii;))

aynen yaa nazlı spalarrr:9:

ovulasyon deniyorum her gün bir değişiklik yok bugünden sonra çizginin daha belirleşmesi lazım bakalım ne olucak:31:

Insallah agzin bal yesin:) bak kamis pekmezi ve balda yenmeli bencede
I

inş ya inşl canım bende bu ay deniyeceğim eğer yine olmazsa önümüzdeki ay adet bitimi doğru doktora gideceğim bu kadar takmıyordum eskiden
ama eşime belli etmesemde artık çok istiyrum ve kafama takıyorum :14:
:50:
en kısa zamanda rabbim hepim,ze nasip etsin inşallah:14:

Bence hic takma kafana ben oyle yapiyorum

Back