- 9 Aralık 2013
- 2.245
- 4.042
- 168
- 34
- Konu Sahibi nanelimon16
bu arada bende ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var ![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
![KK4 :4: :4:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk4.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar kalbinizi ferah tutun rabbim ol der oluverir ben öyle dua ediyorum hep inşallah hepimizin göbişleri dolacak günü geldiğinde![]()
ben bugün oldum cnm adet![]()
hap kullanmadım ki. Eşim korunuyordu. Neden böyle oldu merak ediyorum ama doktora gitmeye de çekiniyorum. şimdi doktor ufakta olsa bişey var derse, ben onu kafama takar iyice dert ederim. Kendiliğinden olsun bebişim istiyorum. Bu yüzden de zaman gerek zamannnn....
Inşallah sen hamişsindir arkadaşım, 15 şubata az kalmış bakalım![]()
inşallah canım..bu ay ovulasyon testi kullanıcam çokta kafaya takmıycam kendi işlerime odaklanıcam inşallah.
bende dün oldum canım ondan diyorum battaşız birlikte bekleyelim =)
inşallah canım..bu ay ovulasyon testi kullanıcam çokta kafaya takmıycam kendi işlerime odaklanıcam inşallah.
bende dün oldum canım ondan diyorum battaşız birlikte bekleyelim =)
tamam anladım cnm battaşımm bitsin kırmızılar,gelsin bebişlerrr..
Enerjikkk kocişlerrrr,gelsin bebişlerrrrr :)))))))))
kırmızıklar göründü inanmıyorum ya 3 gün gecikti hiç olmazdı böyle tamamen hayal kırıklığı artık hiç bir belirtiyr inanmıyacağım![]()
ahahah ne güldüm yaaa delüü
aynen bende belirti diye yedim kafayı resmen bide geciktirdim 2 gün kendi kendime artık kendi kendimi dinlemicem bende![]()
heheheheh Allah ağlatmasınn canımm![]()
![]()
![]()
amin inşallah hepimizi canım![]()
aminnn cnm ,calısıyo musn ev de misin?yas kac ?![]()
çalışıyorum canım 26 yaşındayım sen?
kırmızıklar göründü inanmıyorum ya 3 gün gecikti hiç olmazdı böyle tamamen hayal kırıklığı artık hiç bir belirtiyr inanmıyacağım![]()
Üzülme arkadaşım. ben de 4 gün önce aynı hayalkırıklığını yaşadım. sanki hamileymişim gibi bir sürü belirti görüyordum kendimde...
neyse. şuan napıyorum söyleyim mi. keçiboynuzu yiyorum... evet evet. eşime de sabah akşam suyunu içiriyorum. bu ay sahalara çıkmadan önce iyi hazırlanmaya karar verdim. ovulasyon günü mü de ateş ölçme yöntemiyle belirlicem. 5 aydır denemelerdeyiz. bakalım bu ay ne olucak. istersen sen de bu tür hazırlıklar yap, ama olmassa da olmas üzülmek yok, pes etmek yok...![]()
aynı durumdayız arkadaşım evde var keçi boynuzu geçen ay da baya yemiştik eşimle fındık fıstık ona daha çok yedirdim tabi ama sonuç hüsrandurmak yok doktara gitmeyi düşünüyorum sen hiç ggittin mi doktora
![]()
hayır gitmedim hiç. biraz çekiniyorum nedense doktora gitmekten ama bugün ayın 25ine randevu aldım devlet hastanesinden. o zamana kadar fikrim değişmezse gidicem.
bu konu iyice gerilere düşmüş kızlar. hepiniz bebişinize kavuştunuz mu hayırdır...
aranızda doktora giden gelen oldu mu. düzenli adet olduğumuz halde neden bebiş olmuyor, mantıklı bir sebep bulan var mı??
hiçbir sebep yokken neden bebek olmas ki acaba??